elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló organitza aquest diumenge una activitat contra la contaminació acústica al parc Meridià

Castelló organitza aquest diumenge una activitat contra la contaminació acústica al parc Meridià
  • Transició Ecològica impulsa una activitat en Celebrem amb la Natura pel Dia Mundial de Conscienciació contra el Soroll

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló continua aquest diumenge 26 de setembre amb la campanya d'educació ambiental de Celebrem amb la Natura amb una activitat al parc Meridià pel Dia Mundial de Conscienciació contra el Soroll.

El departament que dirigeix Fernando Navarro ha organitzat aquesta iniciativa per a conscienciar a la ciutadania en la contaminació que genera el soroll i els problemes que afecten nivell mediambiental i social. La jornada, que es desenvolupa amb la col·laboració de l'empresa Itinerantur, realitzarà primer un joc que mostrarà els diferents sons de la naturalesa.

A continuació hi haurà una sessió de mildfuness que ensenyarà als participants a prendre consciència de la quantitat de sons i sorolls que es perceben. Sobre aquest tema, s'abordarà la importància de disminuir els nivells de soroll que es produeixen tant en l'exterior com en les pròpies llars.

Aquesta activitat està dirigida a tots els públics. Les persones interessades poden inscriure's en info@itinerantur.com.

La Regidoria de Transició Ecològica impulsa la campanya Celebrem la Natura amb diferents activitats durant l'any aprofitant les celebracions de dies mundials relacionats amb el medi ambient per a posar en valor l'entorn natural del terme i posar en relleu la importància de la seua conservació i cura.

Pujar