30 de novembre de 2020 30/11/20

Castelló ofereix un taller per protegir el litoral mediterrani a la platja del Serradal

  L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental, oferirà aquest dissabte 27 d'agost una iniciativa dirigida als xiquets i xiquetes i al públic familiar en general, que pretén educar i sensibilitzar sobre els valors de sostenibilitat ambiental, emmarcada dins de la campanya Castelló + Sostenible.

  El taller de Protecció del Litoral Mediterrani a la platja del Serradal tindrà l’objectiu de fomentar la importància de cuidar les platges i l’ecosistema. La jornada té una durada de tres hores (des de les 11.00 a 14.00 hores) i és de caràcter gratuït, i consistirà en l’explicació dels distints sistemes litorals, deltes, dunes, maresmes... així com els beneficis d’aquests ecosistemes. En definitiva, es pretén remarcar la importància de les espècies que hi habiten en una jornada familiar de sensibilització mediambiental.

  Durant el taller s’hi realitzaran jocs en l’arena i activitats dirigides a tota la família per divulgar i promocionar els hàbits respectuosos amb el medi ambient d’una manera animada i divertida i així conèixer les conseqüències de llençar residus per la costa.

  Aquesta jornada, en la qual col·labora el Camping Torre la Sal 2, estarà animada per les mascotes Bravito i Mansita, i també s’hi realitzarà un concurs de cartells sensibilitzadors. Torre la Sal 2 obsequiarà els guanyadors dels cartells amb entrades per a l’Oceanogràfic.

  La campanya Castelló + Sostenible que organitza la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental dirigida per Sara Usó, ofereix un dissabte al mes jocs, tallers i activitats enfocades a educar i crear consciència en els més menuts en la cura i protecció del medi ambient de manera pedagògica. Es pot consultar tota la informació necessària en www.castellomessostenible.com.

  Pujar