elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló obri el termini per a optar a les ajudes municipals per a reformes d'interior d'habitatges

Castelló obri el termini per a optar a les ajudes municipals per a reformes d'interior d'habitatges
  • Les persones interessades tenen des d'aquest dimecres un mes per a presentar les seues sol·licituds

MÉS FOTOS
Castelló obri el termini per a optar a les ajudes municipals per a reformes d'interior d'habitatges - (foto 2)

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castelló obri aquest dimecres el termini per a la presentació de sol·licituds a la convocatòria d'ajudes municipals per a reformes d'interior d'habitatge i l'obtenció del certificat d'eficiència energètica. El Govern municipal ha pressupostat 57.000 euros per a subvencionar rehabilitacions d'interior. Les persones beneficiàries podran rebre fins al 50% del cost de l'obra amb un màxim de 2.000 euros. Les subvencions abastaran les actuacions realitzades des de l'11 de setembre de 2019 i prioritzaran condicions econòmiques, residents amb mobilitat reduïda i habitatges més antics.

El Butlletí Oficial de la Província ha publicat aquest dimarts l'extracte de la convocatòria d'ajudes i les persones interessades tenen un mes, a comptar des d'aquest dimecres, per a presentar les seues propostes. Poden fer-ho en el Registre General (Palau de la Festa), en els registres de les Juntes de Districte o en la seu electrònica (sede.castello.es). Tenen més informació en el web castello.es, en la secció de l'Oficina Municipal d'Habitatge.

“Amb aquesta convocatòria volem ajudar a les rendes populars i a les persones amb mobilitat reduïda a millorar les condiciones habitabilitat i accessibilitat. Per això, en les sol·licituds puntuem més elsa criteris segons la renda, antiguitat edifici i persones amb mobilitat reduïda”, ha explicat la regidora d'Habitatge, María Jesús Garrido.

Les reformes contemplen actuacions en cuines, banys i accessibilitat. Poden ser beneficiàries persones propietària, usufructuària o arrendatària d'un habitatge situat a Castelló i que haja presentat la declaració responsable per a l'autorització de les obres amb posterioritat a l'11 de setembre de 2019.

D'altra banda, aquesta proposta inclou una segona línia pressupostària de 3.000 euros per a costejar l'elaboració del certificat d'eficiència energètica. Cada document rebrà el 100% del cost amb un màxim de 100 euros.

Pujar