elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló llança una campanya de dinamització dels grups perifèrics del Districte Sud

    Castelló engega aquest diumenge una campanya de dinamització en els grups perifèrics del Districte Sud que no solament oferirà una alternativa d'oci sinó que també pretén posar en valor aquests barris. La tinent d'Alcaldia del Districte Sud, Patricia Puerta, ha explicat que aquesta campanya “recorrerà els grups Sant Bernard, Sant Andreu, Lourdes, Santa Teresa, Roquetes i Perpetu Socors els diumenges fins al 3 de desembre amb l'objectiu d'oferir una alternativa d'oci al veïnat”.

    La campanya de dinamització arranca aquest diumenge en el Grup Sant Bernard, on de 10:00 a 14:00 hi haurà inflables i tallers pintares. Ja a la vesprada, a les 18:00 hores, es representarà l'obra de teatre ‘Un mes tú, un mes yo’. La programació, horaris inclosos, serà la mateixa en la resta de barris als quals acudirà aqueixa campanya impulsada per la regidora Patricia Puerta els diumenges successius en els grups Sant Andreu, Lourdes, Santa Teresa, Roquetes i Perpetu Socors.

    “L'actual Govern local porta dos anys reforçant la proximitat de les polítiques municipals als barris i grups perifèrics amb l'objectiu de cohesionar la ciutat, teixir els barris i demostrar que Castelló és una ciutat millor si sumisca a tots els seus barris”, ha defensat la regidora Patricia Puerta. En aquest sentit, cal destacar que les inversions municipals, els plans d'asfaltat, les campanyes comercials, culturals i de dinamització com Sentim els Parcs “es defineixen i projecten amb sensibilitat cap als districtes perquè són una part essencial de la nostra identitat com a ciutat”.

    L'edil Patricia Puerta ha afegit que aquesta campanya de dinamització dels grups perifèrics del Districte Sud “s'ha impulsat comptant amb els barris, escoltant les seues necessitats des de la perspectiva de l'oci i mostrant la necessària sensibilitat amb uns barris que tenen necessitats pròpies”. Aquesta primera experiència servirà per a conèixer la resposta veïnal a aquest tipus de programació lúdic-cultural i ajustar el seu contingut de cara a pròximes edicions. “Confiem que la gent participe en les activitats i que siga el punt de partida per a sumar propostes que ajuden a cohesionar la ciutat també en les alternatives d'oci”, ha explicat la tinent d'Alcaldia del Districte Sud. 

    Pujar