24 de gener de 2020 24/1/20

Castelló rep a l'ajuntament a les reines dels pobles de la província

Castelló rep a l'ajuntament a les reines dels pobles de la província - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Castellón - MGD17 - Recepción Reinas de la Provincia
  Castellón - MGD17 - Recepción Reinas de la Provincia
  MÉS FOTOS
  Castelló rep a l'ajuntament a les reines dels pobles de la província - (foto 2)
  Castelló rep a l'ajuntament a les reines dels pobles de la província - (foto 3)
  Castelló rep a l'ajuntament a les reines dels pobles de la província - (foto 4)
  Castelló rep a l'ajuntament a les reines dels pobles de la província - (foto 5)
  Castelló rep a l'ajuntament a les reines dels pobles de la província - (foto 6)

  A les 12:30 en el mateix Saló d'Actes de l'Ajuntament de Castelló on també ha tingut lloc la Recepció de Bandes participants en el FAMM! Festival d'Animació i Música de Magdalena, s'ha dut a terme la recepció oficial de les reines dels diferents pobles de la província de Castelló.

  Reina a reina ha estat cridades per ordre alfabètic per imposar-los la insígnia i posar per a la foto al costat de les Reines de les Festes de Castelló 2017, Estefanía Climent i Berta Montañés. Acompanyades pel regidor o l'alcalde del poble, les reines de tota la província han estat presents en aquesta recepció en la qual, en acabar, l'alcaldessa ha dirigit unes paraules ressaltant el paper important que duen a terme.

  "No només com a reines de la població, sinó també com a dones i ambaixadores" ha afirmat l'alcaldessa de la capital castellonenca.

  Les dignes representants de cada població han rebut desitjos i felicitacions que duguin a terme un feliç regnat, un petit esment a part ha rebut la màxima representant de la Vall d'Uixó, que aquesta nit acabava el seu regnat just a les 21:00 hores.

  Com no podia ser d'una altra manera l'acte ha conclòs amb un posat a l'escala de l'Ajuntament de Castelló que quedés per al record, després d'això han format una desfilada en comitiva amb banda de música internacional cap a la mascletà i se'ls han sumat les falleres , major i infantil, de València i la Bellea del Foc d'Alacant.

  ocultar
  Castelló rep a l'ajuntament a les reines dels pobles de la província
  Pujar