4 de desembre de 2020 4/12/20

Castelló homenatja a Gal-la Calvo amb la Galanía Infantil

Castelló homenatja a Gal-la Calvo amb la Galanía Infantil - (foto 1)
  • La Reina Infantil de la Magdalena 2020 va viure la seua gran nit en un Palau de la Festa entregat

Galeria de fotos
Galania a la Reina Infantil Magdalena 2020
Galania a la Reina Infantil Magdalena 2020

La Reina Infantil de la Magdalena 2020, Gal-la Calvo, va viure anit una gran nit que no oblidarà en molt de temps. El Palau de la Festa de Castelló es vestia de llarg per a acollir un dels actes més rellevants del calendari fester: la Galanía Infantil.

El rellotge marcava les 20 hores quan el públic esperava expectant l'inici de l'acte amb el qual comença el compte arrere per als dies grans de les festes de la Magdalena.

Acompanyada per les seues dames Paula Marín Hernando (Gaiata 11), Natalia Espada Jiménez (Gaiata 6), Marta Muñoz Moreno (Gaiata 1), Laia Clausell Fabregat (Gaiata 5), Martina Madero Agost (Gaiata 8) i Naiara Mercado Sánchez (Gaiata 17), Gal-la va viure una nit carregada d'emoció en la qual tots els castellonencs li van retre homenatge i van enviar els seus millors desitjos per a aquest gran any que queda per davant.

Aquesta nit de dissabte serà el torn d'homenatjar la Reina Major de la festa, Carmen Molina, en un gran esdeveniment preparat per a marcar la història de la gran festa de Castelló.

 

MÉS FOTOS
Castelló homenatja a Gal-la Calvo amb la Galanía Infantil - (foto 2)
Castelló homenatja a Gal-la Calvo amb la Galanía Infantil - (foto 3)
Castelló homenatja a Gal-la Calvo amb la Galanía Infantil - (foto 4)
Pujar