28 de novembre de 2020 28/11/20

C´s Castelló demana als Reis Mags carbó per a l´equip de govern i uns pressupostos per a la ciutat

C´s Castelló demana als Reis Mags carbó per a l´equip de govern i uns pressupostos per a la ciutat - (foto 1)
  • El portaveu de Cs: “els propòsits de Ciutadans són els despropòsits del Fadrell”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha traslladat que “en el Grup Municipal de Cs han escrit la carta als Reis Mags i han demanat carbó per als membres del Fadrell i els pressupostos per a la nostra ciutat per a enguany 2020, que acabem de començar i encara no sabem de quins diners públics disposem i en quines partides i àrees hi ha més o menys per a gastar”.

El portaveu de Cs ha explicat que “demanem carbó per al Fadrell perquè en el 2019 s'han portat malament i el 2020 encara ho han començat pitjor”. En aquest sentit, Marín-Buck ha indicat que “per a qui té actitud de xiquets, regals de xiquets i, en aquests moments els responsables del Fadrell estan renyits, distanciats i han abandonat la seua responsabilitats que són els castellonencs, per tant no mereixen regal millor”.

Però sobretot, l'edil de Cs ha manifestat que “Ciutadans en la seua carta, ha demanat per tots els castellonencs, perquè el nostre, és vocació de servei igual que la dels Reis és la de complaure a aquells que es porten bé”. Per tant, “hem escrit en majúscules que no s'obliden de portar ELS PRESSUPOSTOS PER Als CASTELLONENCS, perquè d'aquests comptes depenen els serveis, necessitats i prioritats dels 170.000 habitants de Castelló de la Plana, uns comptes que hem començat l'any sense conéixer per la irresponsabilitat de qui ens governa i el seu egoisme”.

Finalment, Marín-Buck ha matisat que “els propòsits de Ciutadans són els despropòsits del Fadrell i ja que els que han de treballar no compleixen i en Cs creiem en la màgia del Nadal, li hem demanat als Reis Mags a més dels pressupostos, 9 mesures més perquè Castelló siga més pròspera aquest 2020”. “Aquests detalls són nous pressupostos i no prorrogar els actuals, mantindre pressupostos participatius, convocar Assemblea de Festes i recuperar la Junta, PGOU, regularitzar els habitatges socials, definir el Pla Estratègic de Turisme per a 2020, oferir una solució a les tasques, més neteja i seguretat per a la nostra ciutat i fomentar el valencià però no l'adoctrinament”, ha conclòs el portaveu de Cs.

Pujar