28 de novembre de 2020 28/11/20

Cs de Castelló demana al bipartit que defense als treballadors començant pels municipals

Cs de Castelló demana al bipartit que defense als treballadors començant pels municipals - (foto 1)
  • El portaveu, Vicente Vidal, anuncia que "Cs impulsarà mesures que generen oportunitats, menys traves i més justícia laboral"

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha demanat al bipartit que "defense als treballadors sense excuses ni interessos partidistes, començant pels propis treballadors de l'Ajuntament". En aquest sentit, Vidal ha reclamat a l'Executiu que "comence a vetlar pels treballadors defensant i preocupant-se pels funcionaris perquè molts ho estan passant malament".

"Primer va ser la banda de música que ha arribat a una situació insostenible i ara la Policia Local els qui estan denunciant, fins i tot anònimament per la por que tenen, la desagradable situació laboral que estan patint", ha apuntat Vidal, qui ha indicat que "l'equip de Govern ha de deixar de mirar ja cap a un altre costat, escoltar i atendre les queixes que li estan llançant els treballadors municipals, sense excuses". "La responsabilitat i la sensibilitat com a responsables públics passa per intentar solucionar els problemes de les persones que depenen de tu perquè si no, et converteixes en còmplice i avalista de l'alarmant situació", ha afegit el portaveu.

Aixi mateix, Vidal ha manifestat que "vistos les dades d'ocupació, l'equip de Govern ha de començar a treballar i acceptar les iniciatives i aportacions de la resta del grups si tenen com a objectiu defensar els drets dels treballadors, dinamitzar el mercat laboral, o potenciar els nostres motors econòmics, sense rebutjar-les simplement per que vinguen d'altres formacions, cosa que ocorre sovint". "Ciutadans seguirà treballant en els pròxims mesos per impulsar mesures que generen oportunitats per als treballadors, menys traves i més justícia laboral", ha conclòs l'edil.

Pujar