26 de setembre de 2020 26/9/20

Castelló constitueix el Consell Escolar Municipal

Castelló constitueix el Consell Escolar Municipal - (foto 1)
  • La renovació del CEIP Mestre Canós, entre els punts del dia de la primera sessió

El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, presidirà aquesta vesprada la sessió del Consell Escolar Municipal amb el procés d'escolarització del curs 2019/2020 i les propostes de millora del calendari d’admissió d’alumnes com a primers punts de l’ordre del dia. L’alcaldessa, Amparo Marco, també participarà en un acte que suposarà la constitució de l’ens per a la present legislatura.

Entre els assumptes a abordar en la sessió de hui, el regidor informarà el consell sobre la la proposta municipal relativa a l’actuació de reposició del centre educatiu prevista al solar del CEIP Mestre Canós Sanmartín. Aquesta actuació reemplaçarà l’actuació de rehabilitació integral inicialment prevista i el trasllat de la informació a l’ens complirà amb el punt de reglament del Consell Escolar en relació a la necessitat de donar compte a les comunitats educatives sobres  reformes i edificacions importants.

Entre els temes abordats durant la sessió del consell, estarà la ratificació dels vocals del Consell Escolar Municipal designats pel Patronat Municipal de Festes i pel  Consell Social de la Ciutat així com l’estudi de l’adscripció dels centres d’educació primària als instituts. L’ens també estudiarà la moció presentada per l’STEPV relativa a la suspensió cautelar del TSJCV sobre la ràtio en infantil 3 anys per al curs 2019/2020.

Pujar