elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló celebrarà el Dia Mundial dels Animals amb un joc sobre la fauna autòctona i un hotel d'insectes

Castelló celebrarà el Dia Mundial dels Animals amb un joc sobre la fauna autòctona i un hotel d'insectes
  • La campanya de Celebrem amb la Natura de Transició Ecològica programa l'activitat aquest diumenge al parc Geòleg Royo

MÉS FOTOS
Castelló celebrarà el Dia Mundial dels Animals amb un joc sobre la fauna autòctona i un hotel d'insectes - (foto 2)

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló començarà octubre la campanya d'educació ambiental Celebrem amb la Natura amb un joc divulgatiu sobre la fauna autòctona i el desenvolupament d’un hotel d'insectes amb motiu del Dia Mundial dels Animals. L'activitat s'emportarà cap aquest diumenge 3 al parc Geòleg Royo de 10.30 a 13.30 hores. Les persones interessades poden inscriure's  en el telèfon 611496058 o el correu electrònic info@itinerantur.com

La Regidoria que dirigeix Fernando Navarro posarà en valor pel Dia Mundial dels Animals la importància en la conservació de la biodiversitat del terme municipal amb una amena iniciativa per a tots els públics. En col·laboració amb l'empresa d'ecoturisme de Itinerantur es durà a terme un geocaching que inclourà un recorregut amb diferents pistes que mostrarà elements relacionats amb la fauna pròpia del Mediterrani, utilitzant-se vídeos o petjades d'animals.

A continuació es desenvoluparà la construcció d'un Hotel d'Insectes. Cada assistent li ho podrà emportar a la seua casa per a col·locar-lo al balcó, jardí o col·legis.

Celebrem amb la Natura prosseguirà el 16 d'octubre, de 10.30 a 13.30 hores, amb una jornada per a projectar el Dia Internacional de les Aus Migratòries al parc Meridià, amb un taller de caixes niu i un seguiment de les col·locades anteriorment en aquest espai.

El 30 d'octubre se celebrarà el Dia Mundial de les Ciutats que incidirà al parc Ribalta en la cura de la ciutat per a avançar cap a un Castelló més verd i sostenible , amb una gincana i l'elaboració d'un mural. 

Pujar