4 d’agost de 2020 4/8/20

El CD Castelló ajorna tots els actes oficials i celebracions de l'ascens per a evitar aglomeracions

Celebració del CD Castellón a l'estadi de la Rosaleda, a Málaga
Celebració del CD Castellón a l'estadi de la Rosaleda, a Málaga
  • L'alcaldessa de la ciutat reconeix que amb l'ascens “han fet història i han donat una xutada d'esperança a la ciutat en aquest moment tan difícil”

Les celebracions de l'ascens del CD Castelló a la Segona Divisió del futbol espanyol haurà d'esperar que la situació de la pandèmia del COVID-19 permeta fer-ho amb garanties sanitàries.

Davant els rebrots de Coronavirus que s'estan succeint en la Comunitat Valenciana, el CD Castelló ha decidit ajornar tots els seus actes oficials i celebracions relacionades amb el seu ascens per a evitar les aglomeracions d'afeccionats eufòrics per tornar al futbol professional.

De la mateixa manera s'ha postulat l'Ajuntament de Castelló, qui també ha confirmat que no hi ha cap acte previst per responsabilitat davant la realitat en la qual està sumida la societat. Tant és així que després d'11 anys buscant aconseguir l'objectiu d'ascendir, el CD Castelló l'ha hagut de fer en una campanya actual en la qual no ha estat acompanyat per la seua afició i l'ha aconseguit sense públic i a molts quilòmetres de distància de l'estadi de Castalia.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha reconegut que el CD Castelló “ha fet història amb un ascens molt merescut i ha donat a la ciutat una xutada d'alegria i d'esperança en aquest moment tan difícil de la pandèmia del Coronavirus”. La primera edil s'ha mostrat “molt orgullosa” i ha reiterat l'enhorabona de tot el consistori i de la ciutat tant al club com als futbolistes, als qui s'ha referit com els grans valedors de l'ascens per “els seus valors de treball, esforç i dedicació”.

Marco ha afirmat que “el CD Castelló ha fet història i el somni s'ha fet realitat, ja que tots teníem posades les nostres esperances en això i ho han aconseguit”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar