elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló acull la tercera edició de l'Eco Rallye amb rècord de participació

Castelló acull la tercera edició de l'Eco Rallye amb rècord de participació

  Castelló acull per tercer any consecutiu l'Eco Rallye de la Comunitat Valenciana, una prova puntuable per a la Copa d'Espanya de Rallyes d'Energies Alternatives i el nou certamen autonòmic d'aquesta mateixa especialitat, amb una edició que registrarà un rècord de participació gràcies als 44 equips inscrits. El regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Castelló, Rafa Simó, ha presentat avui en roda de premsa aquesta cita esportiva i sostenible que s'emmarca dins dels actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i que es disputa demà i el dissabte.

  Símó ha destacat que l'Eco Rallye de la Comunitat Valenciana “és una de les puntes de l'iceberg d'una Setmana de la Mobilitat de Castelló amb el qual es pretén donar a conèixer els vehicles elèctrics, híbrids o amb energies alternatives”. El regidor de Mobilitat ha estat acompanyat pel director de l'Ecò Rallye, Fernando Lobón; el president de la Federació d'Automobilisme de la Comunitat Valenciana, Manuel Aviñó; el responsable de Comunicació i Relacions Institucionals de BP, Juan Carlos Navarro, i el director de Màrqueting de Renault Retail Group Levante, Jorge Gascó.

  L'edició d'enguany torna a disputar-se en dues etapes amb un recorregut “més curt però més intens que en el dos anys precedents”, segons ha explicat Lobón. El director de l'Eco Rallye ha subratllat que, a més de l'aspecte esportiu, “aquesta competició també pretén traslladar una fotografia turística de Castelló, posant en valor ubicacions i llocs d'un gran potencial”.

  La prova també suposa una oportunitat per a conèixer d'a prop les característiques i avantatges de vehicles elèctrics, híbrids i amb energies alternatives. Així, qualsevol afeccionat o persona interessada en aquesta tecnologia podrà acostar-se fins a la plaça d'Espanya, des d'on es prendrà l'eixida, per a veure d'a prop els vehicles participants, que estaran exposats el divendres des de les 14:00 a les 18:00 hores i de 21:00 a 9:00 del dissabte. I des que finalitze la competició, el dissabte a les 18:30 fins al lliurament de premis a les 20:30 hores.

  Durant la competició, l'entorn de la plaça d'Espanya comptarà amb 18 punts de recarrega elèctrica, “una situació singular que en aquests moments solament es pot veure en una competició com aquesta”, ha destacat el director de l'Eco Rallye.

  Pujar