elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló acull un festival per a donar una nova llar a mascotes en adopció

Castelló acull un festival per a donar una nova llar a mascotes en adopció
  • Serà el cap de setmana de l'11 i 12 de juny i comptarà amb desfilades, exhibicions, xerrades i uneix exposició de fotos de gats en adopció

MÉS FOTOS
Castelló acull un festival per a donar una nova llar a mascotes en adopció - (foto 2)
Castelló acull un festival per a donar una nova llar a mascotes en adopció - (foto 3)

L'adopció d'animals és cada vegada més habitual. Els amants de les mascotes prefereixen, i cada vegada van guanyant més adeptes, adoptar un gos o un gat, abans que comprar-lo. I és que aquest gest suposa molt: dones una nova família a un animal que per variades circumstàncies s'ha quedat sense una llar.

A Castelló està previst el VII Festival de l'Adopció el cap de setmana de l'11 i 12 de juny. Aquest esdeveniment es realitzarà al Palau de la Festa i comptarà amb desfilades de gossos en adopció, exhibicions canines, apariades d'associacions, xerrades i una exposició fotogràfica de gats en adopció.

L'Associació Petjades De carrer és l'encarregada d'organitzar aquest esdeveniment que fomenta el respecte i l'adopció d'animals, i que pretén donar visibilitat als animals sense llar, especialment als adults, així com acostar a tots la labor de les protectores, fomentar l'adopció d'animals, conscienciar i evitar l'abandó.

“Ens impliquem de ple en aquest festival perquè considerem que un esdeveniment com aquest, no sols és beneficiós per als nostres animals, sinó per a tota la societat castellonenca”, asseguren des de l'organització

III JOC Fest

Així mateix, el JOC Fest arriba de nou a Castelló, un esdeveniment ple d'activitats dirigides a les famílies que comptarà amb actuacions de mags, acadèmies de balls, tallers de manualitats, globoflèxia o clauers.

Aquest festival pretén que els més petits aprenguin valors i es conscienciïn sobre la importància de la cura i respecte del medi ambient, als animals i a valorar el temps en família, per això el JOC fest és un festival 100% family-friendly.

El JOC fest és un festival solidari, ple de valors, entreteniment, diversió i creativitat. És un esdeveniment que pretén donar visibilitat a aquells projectes afins a través dels diferents mitjans de difusió durant els dies del festival de l'adopció.

Pujar