26 de setembre de 2020 26/9/20

Castelló acull aquest cap de setmana el Campionat d'Espanya de Taekwondo

Castelló acull aquest cap de setmana el Campionat d'Espanya de Taekwondo - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Castelló acull aquest cap de setmana el Campionat d'Espanya de Taekwondo - (foto 2)

  La ciutat de Castelló acollirà aquest cap de setmana el Campionat d'Espanya per Clubs de Taekwondo. El regidor d'Esports, Enric Porcar, ha presentat aquest matí en roda de premsa el que ha valorat com "una cita que va a fer moure tota la ciutat amb quasi 5.000 persones que van a vindre per gaudir del turisme esportiu que tantes vegades reclamem". Porcar ha estat acompanyat en la presentació de Jesús Castellanos, president de la Real Federació Espanyola de Taekwondo i de José Antonio Valín, coordinador d'Alta Competició de la mateixa.

  El campionat, que es desenvoluparà entre el 7 i el 10 de desembre en el Pavelló Ciutat de Castelló, aglutinarà les categories d'infantil, precadet, cadet, junior, sub21, sènior i màster i les modalitats de poomsae, freestyle, hapkido i exhibició.

  Porcar ha manifestat que "com tantes vegades diem, l'esport mou Castelló, i de nou l'esport serà un punt clau en el moviment econòmic i turístic de la ciutat perquè ens portarà més de 3.000 esportistes, més de 1.000 entrenadors, i evidentment això arrossegarà a moltíssimes famílies".

  Així mateix, el regidor d'Esports ha mostrat la seua satisfacció perquè "les nostres instal·lacions, i en aquest cas el Ciutat de Castelló, siguen instal·lacions òptimes per albergar campionats d'aquests nivells". A més, ha animat a tota la ciutadania a que "s'aprope per gaudir i veure taekwondo de primer nivell perquè tindrem als millors esportistes d'aquesta disciplina".

  Pujar