elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló acosta a més de 150 escolars els ecosistemes aquàtics amb 'Educació per l'aigua'

Castelló acosta a més de 150 escolars els ecosistemes aquàtics amb 'Educació per l'aigua'
  • Sostenibilitat Ambiental converteix el Molí la Font en un espai educatiu per a conscienciar sobre la qualitat de les aigües

MÉS FOTOS
Castelló acosta a més de 150 escolars els ecosistemes aquàtics amb 'Educació per l'aigua' - (foto 2)

El Molí la Font s'ha convertit en un espai d'aprenentatge clau per a conèixer la importància dels ecosistemes aquàtics. Més de 150 escolars de diferents col·legis de la ciutat de Castelló s'han sumat a la campanya 'Educació per l'aigua' promoguda per la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental de l'Ajuntament de Castelló. La regidora responsable de l'àrea, Sara Usó, ha destacat que aquesta activitat "pretén conscienciar a l'alumnat sobre la importància dels ecosistemes aquàtics, la necessitat de mantenir la qualitat de les aigües i els perills que amenacen a aquests ecosistemes".

Una visita guiada al Molí la Font amb monitors de la Fundació Limne permet als participants conèixer les característiques d'aquest espai i les característiques que ho converteixen en un enclavament únic. D'una manera didàctica i vivencial, coneixen l'estat de conservació d'aquest espai natural i la qualitat de les seues aigües.

La Regidoria de Sostenibilitat Ambiental de l'Ajuntament de Castelló de la Plana ha programat un curs més aquesta campanya de sensibilització mediambiental municipal denominada 'Educació per l'aigua' "perquè proporciona coneixements sobre els ecosistemes aquàtics, i en aquest cas sobre un enclavament local d'alt valor com és el Molí la Font, i acosta accions per a millorar la qualitat de les aigües a tots els estudiants", segons ha explicat la regidora Sara Usó.

La Fundació Limne facilita que en aquestes visites al Molí la Font els estudiants puguen realitzar una anàlisi de les seues aigües o bé participar en tallers educatius d'aula,com el joc de la gota i segueix el rastre per a despertar l'interès per una activitat que persegueix conscienciar sobre la importància dels ecosistemes aquàtics i no alterar la qualitat de les seues aigües.

Pujar