21 de novembre de 2019 21/11/19

Castelló acomiada a les màximes representants de les seues festes

Castelló acomiada a les màximes representants de les seues festes - (foto 1)
  • Un acte que tanca el cicle fester de 2019 i dóna la benvinguda a un nou

Galeria de fotos
Castelló - Comiat cicle fester
Castelló - Comiat cicle fester
MÉS FOTOS
Castelló acomiada a les màximes representants de les seues festes - (foto 2)
Castelló acomiada a les màximes representants de les seues festes - (foto 3)
Castelló acomiada a les màximes representants de les seues festes - (foto 4)

Castelló ha acomiadat aquest dilluns a les màximes representants de les seues festes: Natalia Palacio i Natalia Collazos van viure una vesprada molt emotiva que tanca un cicle fester inoblidable per a elles.

El Palau de la Festa va ser el lloc triat per a celebrar aquest acte en el qual els protagonistes del món fester castellonenc van estar presents així com la regidora de Festes, Pili Escuder i el gerent del Patronat Municipal de Festes, Vicente Montolío. Organitzat per la Junta de Festes, es va dir adéu -i amb grans honors- a Reines de la Magdalena 2019, a les dames de la ciutat, a les padrines i als presidents.

La presidenta de la Junta de Festes va dedicar unes paraules a les reines. També elles van pronunciar un emotiu discurs i posteriorment, com és tradició, van rebre el Pregó. La resta també va obtindre un detall en record d'aquest cicle fester que el dilluns donava a la seua fi.

Però com l'Ocell Fènix que ressorgeix de les seues cendres, la fi significa un començament en aquest cas: el cicle fester de 2020 que compta ja les hores per a començar: aquest dimecres a la vesprada es donarà la benvinguda a les representants del 2020 en la Diputació Provincial però serà el cap de setmana quan arriben els actes més especials amb la imposició de banda a la Reina Infantil de 2020, Gal.la Calvo Santolaria. El dissabte serà el torn de Carmen Molina Ramos.

A més, aquest cap de setmana comencen també les presentacions de les 19 gaiates en el Palau de la Festa.

ocultar
Castelló acomiada a les màximes representants de les seues festes
Pujar