elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló acollirà este dissabte les finals provincials de raspall dels JECV

Castelló acollirà este dissabte les finals provincials de raspall dels JECV
  • El Trinquet Municipal de Castelló, al Parc Sindical, reunirà a les 5 escoles finalistes

El raspall de la província de Castelló en edat escolar arriba a les finals. Este dissabte, el Trinquet Municipal de la capital, ubicat al Parc Sindical, coronarà als campions dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Les cinc escoles participants competiran a partir de les 9:00 hores en les cinc categories per tal de fer-se amb una plaça que els permeta jugar les finals autonòmiques.

Estaran presents les escoles d'Almassora, Almenara, Castelló, Onda i Vila-real. La d'Almassora serà la més nombrosa quant al número d'equips, amb 7. Castelló comptarà amb 5, pels 3 d'Almenara i Onda i els 2 de Vila-real.

A les 9:00, la categoria aleví donarà el tret d'eixida amb la final B entre Castelló i Almassora. A les 9:30 hores, Onda A i Almassora A disputaran la primera final pel campionat.

La competició continuarà amb la categoria infantil. A les 10:00, Almassora i Castelló B disputaran la final B. A les 10:30, Onda i Castelló A es veuran les cares per a lluitar pel títol provincial.

A les 11:00 hores arribarà el torn de la categoria benjamí, on predomina l'escola d'Almenara, amb tres equips a les finals. La final B la jugaran Almenara B i Almenara C, mentre que a les 11:30 Almenara A i Almassora jugaran la final A.

També a les 11:30 es jugarà la final B de la categoria cadet, entre Onda i Vila-real. Al migdia, Almassora i Castelló A lluitaran per ser el millor equip de la província.

La jornada es tancarà amb la categoria juvenil. A les 12:30 hores, Almassora B i Castelló jugaran la final B. A les 13:00, Almassora A i Vila-real es veuran les cares a la final A.

FINALS

ALEVÍ
9:00 hores. Final B: Castelló - Almassora B
9:30 hores. Final A: Onda A - Almassora A

INFANTIL
10:00 hores. Final B: Almassora - Castelló B
10:30 hores. Final A: Onda - Castelló A

BENJAMÍ (al frontó)
11:00 hores. Final B: Almenara B - Almenara C
11:30 hores. Final A: Almenara A - Almassora

CADET
11:30 hores. Final B: Onda - Vila-real
12:00 hores. Final A: Almassora - Castelló A

JUVENIL
12:30 hores. Final B: Almassora B - Castelló
13:00 hores. Final A: Almassora A - Vila-real

Pujar