4 d’abril de 2020 4/4/20

Carmen Molina i Gal·la Calvo, Reines de les festes Magdalena 2020

Carmen Molina i Gal·la Calvo, Reines de les festes Magdalena 2020 - (foto 1)
  • Ja coneixem a les representants de les festes de Castelló del pròxim any

Carmen Molina Ramos i Gal·la Calvo Santolario són, des de fa uns minuts, les màximes representants de les festes de la Magdalena de l'any 2020. El Palau de la Festa de Castelló ha acollit aquest dijous l'acte d'elecció de les Reines de la Magdalena, una votació en el qual s'ha decidit que Carmen Molina Ramos siga la Reina i Gal·la Calvo Santolaria la Reina Infantil. Ambdues han rebut la trucada de l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, qui els ha comunicat aquesta bona notícia.

Les candidates per a rellevar a Natalia Palacio eren Selene Tarín Alegre, Paula Garcilópez Palau i Carmen Molina Ramos. Quant a les candidates infantils per a substituir a Natalia Collazos eren Natalia Queral Asencio, Aisha Beyoncé Botea, Edurne Giner Gil i Naiara Mercado Sánchez.

Així, les més votades han eixit de cadascuna de les dues urnes que hi havia en la taula. Aquest divendres està previst l'acte de presentació oficial de Carmen i Ga·la. Tindrà lloc a partir de les set de la vesprada en l'ermita de Sant Jaume de Fadrell i en ell estarà present l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

 

Festes de la Magdalena 2020

Festes de la Magdalena 2020Entrar en el especial
Pujar