28 de gener de 2020 28/1/20

Calcinats tres vehicles en un aparatós incendi a Castelló

Calcinats tres vehicles en un aparatós incendi a Castelló - (foto 1)
  • La Policia Local de Castelló i els Bombers Municipals intervenen en l'incendi de diversos vehicles estacionats al carrer Cronista Revest

La Policia Local de Castelló i una reguarda de Bombers Municipals han intervingut aquesta matinada al carrer Cronista Revest a l'altura del col·legi CEIP Fadrell a causa d'un aparatós incendi que ha provocat danys de consideració a quatre vehicles estacionats en aquest vial.

Els fets s'han produït sobre les tres de la matinada d'aquest dimarts quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 ha rebut les trucades de diversos veïns que informaven que al carrer Cronista Revest havien dos turismes embolicats en flames.

Immediatament s'ha desplaçat fins al lloc del sinistre una patrulla de la Policia Local de Castelló, els agents de la qual, en arribar al citat carrer, han observat una gran columna de fum negre i tres vehicles que estaven afectats per les flames pel que han sol·licitat amb urgència la presència dels serveis d'extinció d'incendis per a apagar el foc.

Als pocs minuts s'han personat en el lloc dels fets una reguarda dels bombers municipals els qui han procedit a apagar les flames ràpidament. Malgrat això, l'incendi ha afectat finalment quatre turismes, un Opel Corsa de color blanc, un Audi A3 de color roig, un Fiat Punt de color blau i un Renault Clio de color roig. Tots ells han registrat danys de consideració en la seua part frontal i bloc motor.

Quant a les causes de l'incendi, de moment es desconeix l'origen del foc encara que la Policia Nacional ha iniciat una investigació per a esclarir els fets. En l'incendi, que s'ha donat per extingit sobre les quatre de la matinada, han intervingut un cap i 5 bombers els qui han emprat una bomba urbana lleugera per a apagar les flames.

Per part seua, la Policia Local de Castelló ha tallat al trànsit el carrer Cronista Revest en el tram afectat per l'incendi mentre els bombers municipals apagaven les flames i refresquen els vehicles sinistrats que, a causa de la virulència de les flames, havien aconseguit molta càrrega tèrmica.

Després de finalitzar el servei, els agents s'han posat en contacte amb els propietaris dels vehicles sinistrats als qui se'ls ha explicat els tràmits a seguir per a reclamar els danys causats per l'incendi.

Pujar