elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cacen a un conductor a 140 km/h en un carrer limitat a 40 a Castelló

Cacen a un conductor a 140 km/h en un carrer limitat a 40 a Castelló
  • La policia local ha iniciat una campanya per al control de la velocitat en algunes vies

A 140 quilòmetres per hora en un carrer amb la velocitat limitada a 40. La Policia Local de Castelló ha informat que ha ‘caçat’ a un conductor que pràcticament quadruplicava la velocitat en una de les vies d'accés a la ciutat, per la qual cosa se li ha interposat una denúncia per un presumpte delicte contra la seguretat viària

En concret, el ‘bòlid’ ha sigut detectat en la carretera de Borriol a l'altura de la Universitat Jaume I, en el curs d'un control de velocitat per la iniciativa ‘El radar el poses tu’, amb la qual els veïns poden demanar que se situen velocímetres en aquelles vies on consideren que s'excedeix la velocitat.

El Grup Operatiu de Trànsit i Agents de Mobilitat, segons han informat, va controlar dilluns passat a 221 vehicles en aquesta via d'accés a la ciutat, 8 dels quals van ser denunciats per excedir els límits de la velocitat.

Cal recordar que des de l'any passat la velocitat a Castelló s'ha reduït a 30 quilòmetres per hora a l'interior del nucli urbà, i 40 en moltes altres vies d'accés. A més, en les rondes la velocitat s'ha situat en 60 quilòmetres per hora.

Pujar