12 de novembre de 2019 12/11/19

Les Brigades Antifeixistes ataquen de nou la seu del Partit Popular de Castelló

Les Brigades Antifeixistes ataquen de nou la seu del Partit Popular de Castelló - (foto 1)

  La seu provincial del Partit Popular de Castelló ha clarejat amb una nova pintada en la façana realitzada per les Brigades Antifeixistes de Castelló. En la pintada es pot llegir 'Fora símbols feixistes' i signaven com a autors BAF CS.

  La presidenta local del Partit Popular, Begoña Carrasco, ha assegurat que "no anem a consentir actuacions de grups radicals que pretenen acoquinar a la societat castellonenca".

  "Els mateixos que ataquen la nostra seu, intentant fer callar al Partit Popular i a la societat castellonenca, són els mateixos que el passat 7 de juliol van pintar les façanes de l'avinguda Doctor Clará amb llaços grocs independentistes", ha assenyalat Carrasco. Per açò, ha exigit "contundència a l'alcaldessa contra aquests actes vandàlics que preocupen als nostres veïns que han mostrat la seua indignació per aquest tipus de gestos associats a l'independentisme català que solament aconsegueix la divisió i l'enfrontament de la societat".

  Cal recordar que entre març i abril, la seu del Partit Popular va ser víctima de dues pintades que signaven també les BAF CS, en les quals es podia llegir 'Llibertat preses polítiques', pintada que va aparèixer quan va ser detingut l'ex president català Carles Puigdemont, i 'Amnistía total'.

  Carrasco ha afirmat que "aquests actes vandàlics són intolerables i reflecteixen una crispació social que no existia a Castelló i que ha aflorat com a conseqüència de l'independentisme a Catalunya i la connivència amb la qual ho accepta l'esquerra que governa aquesta ciutat".

  Vist que no és la primera vegada que la seu del PPCS pateix atacs per part dels mateixos autors i que amb motiu del referèndum il·legal de l'1 d'octubre, les Brigades Anti Feixistes de Castelló van llançar pasquins independentistes des del terrat de l'ajuntament de la ciutat, "demanem a l'alcaldessa Empare Marque que col·labore amb les forces i cossos de seguretat i cedisca les imatges perquè es puguen identificar als autors que en el seu moment també van realitzar pintades en la Creu del Ribalta, danyant el patrimoni de tots els castellonencs".

  ocultar
  Les Brigades Antifeixistes ataquen de nou la seu del Partit Popular de Castelló
  Pujar