elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Bogeria taurina a Castelló per als vitorinos

Bogeria taurina a Castelló per als vitorinos
  • Els castellonencs esperen amb ganes la volta dels bous al carrer i mentrestant ja fan cua per a veure l'espectacle de retalladors amb astados de Victorino Martín

MÉS FOTOS
Bogeria taurina a Castelló per als vitorinos - (foto 2)

Després de més d'any i mig sense bous al carrer i amb els espectacles taurins en plaça portàtil, o de bous, per les restriccions, la Comunitat Valenciana encara la possibilitat que els festejos taurins tradicionals tornen a celebrar-se a partir d'octubre.

I és que el pròxim 27 de setembre podria publicar-se l'ordre en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana que validaria els bous al carrer. Això sí, una vegada reunida la taula interdepartamental i aprovada aquesta mesura tan reclamada per la Federació de Penyes de Bous al Carrer de la Comunitat Valenciana.

I mentre això ocorre, a Castelló es deslliga la bogeria per a veure els bous de Victorino Martín en un espectacle amb reclutadors en la plaça de bous de la capital de la Plana.

Aquest matí, l'empresa Tauroemoción ha obert les taquilles i les cues no s'han fet esperar. Els aficionats no han volgut quedar-se sense les entrades per a una cita històrica taurina a Castelló en la qual s'exhibiran per primera vegada bous de Victorino Martín en un concurs de retalladors. 

L'expectació és màxima i s'ha vist reflectida en les llargues cues que s'han generat des de minuts abans de l'obertura de taquilles. Les mateixes cues s'han allargat fins al tancament de mediodia en el cus de l'avinguda Pérez Galdós. L'horari de taquilles és de 10 a 14 hores i de 17.30 a 20.30 hores i romandran obertes fins al mateix dia del festeig.

Les entrades també es poden comprar de manera en línia a través de www.tauroemocion.com o a través de la venda telefònica en el número 621 210 969.

L'espectacle serà el dissabte 25 de setembre a les 17.30 hores amb el concurs de retalladors amb bous de Victorino Martín i a les 22.00 hores amb el concurs d'emboladores amb bous de Victorino Martín i especial Arriazu amb vaques, capons i un bou en puntes.

 

Pujar