elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP blindarà el servei públic que presta l'Hospital Provincial enfront d'unes retallades que posen en risc vides

El PP blindarà el servei públic que presta l'Hospital Provincial enfront d'unes retallades que posen en risc vides
  • La presidenta del PPCS, Marta Barrachina, visita oficialment el centre i reivindica la fi del desmantellament d'una infraestructura sanitària que ha sigut referent

  • “Fins ací hem arribat. El Partit Popular serem la veu d'aquells als quals el Govern del PSOE silencia i emmordassa"

El Partit Popular de Castelló blindarà la vida a l'Hospital Provincial amb l'objectiu que l'atac letal instrumentat pel PSOE no minve l'atenció i els recursos sanitaris que salven vides. La presidenta del PPCS, Marta Barrachina, s'ha entrevistat amb els professionals que salven vides a l'Hospital Provincial amb l'objectiu d'escoltar en primera persona el relat d'un atac històric contra recursos vitals que atempta contra el futur mateix de la instal·lació mèdica.

“Som la veu d'aquells als quals el Govern del PSOE silencia i emmordassa. I exercirem de dic de contenció per a salvar vides malgrat que l'esquerra només faça números a costa de la sanitat”. “No hi ha raó que justifique el desmantellament d'un centre hospitalari referent per a la nostra província, el que el PP va blindar amb inversions que van garantir l'avantguarda i la investigació sanitària fins a convertir-lo en referent. El mateix que hui el PSOE amenaça amb deixar en coma perquè ni tan sols comparteixen amb els afectats la seua idea empresarial de la sanitat”.

La líder del PP, acompanyada pel portaveu del PP en Diputació, Vicent Sales, i la regidora delegada de Sanitat a l'Ajuntament de Castelló, Susana Fabregat, ha defensat la protecció de la vida “per damunt dels quals només es dediquen a fer números perquè el seu objectiu és alimentar a una camarilla d'assessors i alts càrrecs que no para de créixer”.

Marta Barrachina es va comprometre davant Carmen Martorell, presidenta de la Junta de Personal de l'Hospital Provincial, Verónica Gil, presidenta del comité d'empresa de l'Hospital Provincial, i els representants de CCOO, CSIF, UGT i SATSE, a retornar al centre hospitalari “a les cotes d'excel·lència que el PP va garantir”.

“Ja hem votat en contra de la proposta dels estatuts i frenarem aquest atac letal a la vida de la nostra província. Perquè es tracta precisament de salvar vides”. Per aquest motiu, “el nostre suport és sòlid, absolut i sense ambages. Som el cordó sanitari que defensa la vida enfront de l'esquerra que l'ataca i desmantella. Som la garantia d'inversió, recursos i protecció de les plantilles que ens han salvat en aquesta pandèmia enfront dels qui els donen una Alta Distinció en públic i després, en privat els tiren al carrer”.

Castelló, ha assenyalat la presidenta del PPCS, “mereix garantir la vida. I ací estarem per a assegurar-la enfront dels qui desmantellen l'Hospital Provincial, acomiaden a 563 sanitaris, tanquen recursos com la gamma-cambra i pretenen destruir el CICU que ha salvat tantes vides amb una resposta àgil, eficient i immediata”.

Pujar