elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Berta Mundo i Lledó Nebot, madrines de la Gaiata 11 de Castelló

Berta Mundo i Lledó Nebot, madrines de la Gaiata 11 de Castelló
  • El Palau de la Festa es va traslladar a la Gàl·lia, al poblat de Astérix i Obélix

Galeria de fotos
Magdalena 2023: Presentació G11. Forn del Pla
Magdalena 2023: Presentació G11. Forn del Pla
MÉS FOTOS
Berta Mundo i Lledó Nebot, madrines de la Gaiata 11 de Castelló - (foto 2)
Berta Mundo i Lledó Nebot, madrines de la Gaiata 11 de Castelló - (foto 3)

La Gaiata 11 de Castelló ha triat a les padrines per a 2023. El Palau de la Festa es va omplir fins a la bandera per a donar la benvinguda a Berta Mundo com a padrina de la Gaiata 11 i a Lledó Nebot com a padrina infantil.

Al costat de Berta Mundo li acompanya com a padrina d'honor, Mireia Muñoz, i les dames són Mireia García, Victoria Albert, Laura Museros, Laura Godes, Carola Tirado i Lledó Calero.

Els han acompanyat els joves Dídac García, Sergio Naranjo, Hugo Mundo, Sergio Godes, Iván Godes, Javier Godes i Manolo Manjavacas.

Quant a la padrina infantil, Lledó Nebot comptarà com a padrina d'honor infantil a Lucía Álvarez i com a dames infantils a Lledó Seder, Anna Manjavacas, Lourdes Nieto, Yulia Nieto i Balma Albert.

Els han acompanyat els xiquets Óscar Godes, Javier Marín i Diego Godes.

Com destacats responsables durant la presentació cal destacar al xiquet Pol Nebot, portaestendard infantil i Iván Bonet, encarregat de ser el portaestendard major. Així mateix, Gonzalo Navarro, Tania Candel i Paula Marín van ser els col·laboradors d'un acte que va transportar a la Gaiata 11 Forn del Pla a la Gàl·lia, al poblat de Astérix i Obélix.

Amb aquest singular i divertit escenari, la Gaiata 11 vol transmetre que les festes estan pertot arreu, encara que Astérix i Obélix no li ho van posar gens fàcil. Els gals pensaven que eren romans i que es volien enfrontar, però la Gaiata 11 els va plantejar batalles musicals.

De fet, Astérix, Obélix i Panorámix van ofrenar a les padrines una poció màgica, els familiars dels càrrecs van ballar i van tocar el bolero de Castelló, mentre que amics de la Gaiata 11 van tocar l'últim ball grupal amb dolçaina i la cançó de la baixada de les padrines i els presidents de la Gaiata, Lidón Andrés i el president infantil Pau Calero.

Pujar