8 de juliol de 2020 8/7/20

Benvinguda Magdalena 2020!

Benvinguda Magdalena 2020! - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Castelló - Benvinguda Magdalena 2020
  Castelló - Benvinguda Magdalena 2020
  MÉS FOTOS
  Benvinguda Magdalena 2020! - (foto 2)
  Benvinguda Magdalena 2020! - (foto 3)
  Benvinguda Magdalena 2020! - (foto 4)
  Benvinguda Magdalena 2020! - (foto 5)

  Castelló ja calfa motors per a una nova edició de la seua gran festa, la Magdalena. Els primers actes de les noves reines de la festa, Carmen Molina i Gal-la Calvo, ja són una realitat que comença a donar forma a un nou exercici fester.

  Aquest dimecres a la vesprada, la Diputació de Castelló va acollir l'acte de benvinguda de les noves festes i la seua màximes representants van pronunciar els seus primers discursos carregats d'emoció i ganes de viure aquesta experiència única. Unes paraules en les quals, davant l'atenta mirada de tots els presents i de manera conjunta, van lloar les festa de la Magdalena i el seu recorregut al llarg de la història.

  A més de les seues reines, també s'ha retut homenatge a les seues corts d'honor i a les 19 *Gaiatas de la ciutat, que també han estat presents de la mà de les seues noves cares i que van desfilar per l'escenari per a saludar i donar la benvinguda a les seues Reines de la Festa.

  A nivell institucional el primer acte oficial de la Magdalena 2020 ha comptat amb la presència de la vicepresidenta de la Diputació de Castelló, Patrícia Porta, qui ha excusat l'absència del president per qüestions d'agenda. Durant la seua intervenció ha destacat el caràcter de Festes d'Interés Turístic Internacional de la Magdalena i ha deixat palesa el suport de la institució provincial a la cultura i tradicions de les ciutats i pobles de les diferents comarques castellonenques.

  Et convidem a conéixer una mica millor a les màximes representants de la festa castellonenca, ací

  Festes de la Magdalena 2020

  Festes de la Magdalena 2020Entrar en el especial
  Pujar