1 de desembre de 2020 1/12/20

Cs arranca la campanya convidant a Sánchez a prendre #VitaminaCs rica en suc de taronja

Cs arranca la campanya convidant a Sánchez a prendre #VitaminaCs rica en suc de taronja - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cs arranca la campanya convidant a Sánchez a prendre #VitaminaCs rica en suc de taronja - (foto 2)

  Les caps de llista de Ciutadans (Cs) en el Congrés dels Diputats i Les Corts Valencianes, Sandra Julià i Merche Ventura, juntament amb la resta de candidats han distribuït aquest matí en un Foodtruck a la Plaça Rei Don Jaume de Castelló sucs de taronja a tots els castellonencs com a mostra de suport al sector citrícola. Durant aquesta trobada ciutadana, Sandra Julià, ha aprofitat per a convidar Pedro Sánchez, després de la visita del candidat socialista a Castelló, al fet que "es prenga #VitaminaCs rica en suc de taronja perquè quan aterre a Castelló es recorde dels problemes d'aquesta província i no solament de polítiques d'alta volada". "Castelló no necessita que Sánchez vinga en Falcon o amb avió privat a donar-nos lliçons i a demanar frenar el vot a Ciutadans perquè l'únic fre que posaran els espanyols el 28 d'Abril serà traure-li a ell i als seus socis independentistes de la Moncloa", ha assegurat la candidata.

  En aquest sentit, la número 1 ha ironitzat amb que "qui molt corre, prompte per a perquè si el senyor Sánchez correguera tant per a fer els anuncis que ha fet com per a vindre a Castelló en Falcón o avió privat, no hauria de parlar de promeses, parlaria de compliments. Deu mesos en el Govern és temps de sobres sinó fóra perquè són massa mesos per a estar en pràctiques".

  Per això, la cap de llista autonòmica, MercheVentura, ha destacat que "només amb Rivera i Cantó liderant Espanya i la Comunitat Valenciana un nou finançament més just i equitatiu serà possible perquè són els únics que garanteixen la llibertat i la igualtat entre els territoris". "Així que, animem als castellonencs al fet que es xopen de #VitaminaCs, agafen força i el 28 d'Abril tinyen la província de taronja", ha resolt Ventura.

   

  Pujar