30 de novembre de 2020 30/11/20

Archelós lamenta que el Fadrell no haja venut cap fascicle dels Pressupostos per a 2020 sobre igualtat

Archelós lamenta que el Fadrell no haja venut cap fascicle dels Pressupostos per a 2020 sobre igualtat - (foto 1)
  • L'edil de Cs apunta que “aquesta setmana era bona per a presentar un desglossament del pressupost en matèria de feminisme i Violència Masclista”

La regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Paula Archelós, ha lamentat que “el Fadrell no haja venut cap fascicle dels pressupostos per a 2020 sobre igualtat i polítiques feministes de la dona aprofitant aquesta setmana del 8M com si que ha fet amb l'habitatge i l'agricultura”.

L'edil de Cs ha ironitzat amb el lliurament del Pressupost de Castelló per a enguany per fascicles per a denunciar que “fa més d'una setmana que el govern de Castelló va presentar a la premsa les línies estratègiques dels comptes per a 2020 i des de llavors embene per temes les partides de les diferents matèries, mentre que a l'oposició ens menystenen sense compartir cap mena d'informació”.

No obstant això, Archelós, ha apuntat que “aquesta setmana era bona per a presentar un desglossament del pressupost en matèria de feminisme i les accions que té previstes el Fadrell per a acabar amb la Violència de Gènere”. “En Cs sempre col·laborarem a millorar les polítiques d'igualtat i a treballar per eliminar la violència masclista que desgraciadament s'ha convertit en una xacra social”, ha traslladat l'edil de Cs.

I en aquest sentit, ha aprofitat l'ocasió per a lamentar que “siga el primer de molts anys consecutius on l'Ajuntament de Castelló no haja pogut sumar-se mitjançant una Declaració Institucional al 8M per motius partidistes d'alguns grups municipals que no entenen que aquesta problemàtica social va més enllà de colors polítics”.

Pujar