19 de gener de 2021 19/1/21

Aquest Nadal regala la Marató BP Castelló i el 10K FACSA Castelló

Aquest Nadal regala la Marató BP Castelló i el 10K FACSA Castelló - (foto 1)
  • L’organització torna a promoure “Aquest Nadal som el millor regal”, una campanya que anima a regalar una inscripció a qualsevol de les dues proves

S'apropa el Nadal i per tant, l'època dels regals. Des de l'organització de la Marató BP Castelló i del 10K FACSA Castelló, per segon any consecutiu, es planteja la campanya “Aquest Nadal som el millor regal” oferint la possibilitat d'aconseguir el regal perfecte per a les persones més esportistes: l'adquisició d'un dorsal, per a regalar-lo a la persona que es desitge.

La iniciativa ja va tindre una òptima acollida a l'edició anterior. La forma d'aconseguir el dorsal és molt senzilla: la persona interessada tan sols ha d'accedir a la plataforma habilitada a la web de la Marató BP Castelló (www.maratonbpcastellon.com), triar la cursa que desitja regalar i finalitzar el procés de compra seguint els passos que s'indiquen. D'aquesta manera, mitjançant el correu electrònic, s'obté un codi regal amb el qual, posteriorment, el corredor o corredora podrà adquirir la inscripció sense cap cost.

En aquesta edició hi ha molt que celebrar: des del desé aniversari de la Marató BP Castelló fins a l'obtenció de l'Etiqueta Bronze atorgada per la World Athletics (anteriorment anomenada IAAF), passant per l'augment de participants en ambdues competicions, o el reconeixement internacional aconseguit. L’any 2020 es presenta com una oportunitat única per a qualsevol apassionat del running.

Regalar un dorsal és sinònim de regalar una experiència memorable, amb l'esport com a principal protagonista. Una prova on l'esforç, la superació i el bon ambient són els factors fonamentals. El diumenge 16 de febrer de 2020, milers de persones creuaran la meta, animats pels ciutadans de Castelló que eixiran al carrer a gaudir d'aquesta gran festa esportiva. Una sensació indescriptible que ara es pot regalar.

La campanya és vàlida fins al 5 de gener de 2020.

Pujar