30 de novembre de 2020 30/11/20

Cs aposta per polítiques públiques efectives per a aconseguir la Igualtat real i lamenta la feminització de l'atur a Castelló

Cs aposta per polítiques públiques efectives per a aconseguir la Igualtat real i lamenta la feminització de l'atur a Castelló - (foto 1)
  • La portaveu provincial, Merche Ventura, assegura que "el més important és garantir que les dones puguem decidir lliurement el que volem ser, sense biaixos ni fronteres"

La portaveu provincial de Ciutadans (Cs) a Castelló, Merche Ventura, ha apostat hui, 8 de Març, Día Internacional de la Dona, per "polítiques públiques que garantisquen la Igualtat efectiva i real". Així doncs, Ventura ha assenyalat que "per a Cs el feminisme és inclusiu i sense dogmes, ha de servir per a bastir ponts i no per a trencar-los". "Són moltes les qüestions sobre les quals tenim encara comptes pendents: escletxa salarial, sostre de cristall, oportunitats laborals, conciliació, assetjament i, per descomptat, la pitjor de les desigualtats, la Violència Masclista".    

Així mateix, la portaveu ha lamentat que "segons les últimes dades que hem conegut sobre ocupació, l'atur castiga sobretot a les dones de la província, que sumen un 70 per cent". "Aquesta feminització de la desocupació demostra que la lluita per la Igualtat de la qual presumeix el Consell no es reflecteix amb fets i des de Cs ens preguntem si pensen fer alguna cosa per a evitar-ho", ha assenyalat Ventura. 

En definitiva, per a la portaveu "el més important és garantir el dret al fet que les dones puguem decidir lliurement el que volem ser i per a això, fa falta consens i polítiques públiques reals".

Pujar