6 de desembre de 2020 6/12/20

Amparo Marco disposada a donar suport a un possible toc de queda

Amparo Marco recolzaria toc de queda
Amparo Marco recolzaria toc de queda
  • L'alcaldessa de Castelló avalaria la decisió del Consell si finalment sol·licita el toc de queda per a la Comunitat Valenciana per a frenar contagis per coronavirus

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, s'ha mostrat disputa a donar suport al toc de queda si finalment el Consell decideix sol·licitar-lo per a la Comunitat Valenciana. La primera edil considera que qualsevol mesura que supose preservar la salut pública i evitar possibles contagis i fins i tot morts, comptarà amb l'aval del consistori de la capital de la Plana.

Per a Marco la prioritat ara mateix és preservar la salut pública.

Després de les declaracions del ministre de Sanitat, Salvador Illa, el govern de Ximo Puig ha començat a dissenyar el seu particular toc de queda.

El full de ruta que es planteja és aplicar un toc de queda que danye el menys possible l'economia valenciana i que seria efectiu des de la mitjanit i fins a les cinc del matí.  D'aquesta forma, l'hostaleria podria continuar funcionant durant tot el dia i solament hauria d'avançar una hora el tancament.

Actualment en la capital de la Plana hi ha 172 persones que han donat positiu en coronavirus i fins al moment hi ha acumulats 1.860 casos des de l'inici de la pandèmia.

Pujar