23 d’octubre de 2020 23/10/20

Amparo Marco: “El recurs més preuat de Castelló és la seua gent”

Amparo Marco: “El recurs més preuat de Castelló és la seua gent”
Amparo Marco: “El recurs més preuat de Castelló és la seua gent”
  • L'alcaldessa de Castelló explica en una entrevista amb elperiodic.com la carta de presentació que ha portat la ciutat a FITUR, la Fira Internacional de Turisme de Madrid

MÉS FOTOS
Amparo Marco: “El recurs més preuat de Castelló és la seua gent” - (foto 2)
Amparo Marco: “El recurs més preuat de Castelló és la seua gent” - (foto 3)

“Més enllà dels monuments, la platja extraordinària o la gastronomia, el millor que té Castelló, és la seua gent. I això és el valor més diferencial de tots”. Així s'ha expressat l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, en una entrevista amb elperiodic.com realitzada en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que se celebra aquests dies a Madrid.

En ella, la primera edil ha exposat els projectes que està presentant aquests dies la ciutat per a atraure a turistes durant tot l'any, des de l'esport, la gastronomia o ‘Escala Castelló’, un dels grans recursos amb els quals compta la capital.

“Són reproduccions de vaixells de totes les èpoques, una exposició única a Espanya i que permet conéixer a les famílies els vaixells que van descobrir Amèrica, que van donar la volta al món o que van participar en grans guerres”. La mostra està en les 150.000 visites que es van aconseguir en la passada edició.

Mar però també cultura i festes, perquè enguany es compleix el 75 aniversari de les festes de la Magdalena i la ciutat es prepara per a celebrar-ho en gran. Encara que, si hi ha una clau fonamental per a aconseguir una dinamització de l'economia turística, és sens dubte la professionalitat: “Cal fer les coses amb intel·ligència i treballar amb el suport de tots els agents per a oferir una experiència única”, conclou l'alcaldessa de Castelló.

Pujar