elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

AlumniSAUJI prepara per al C2 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià

AlumniSAUJI prepara per al C2 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià
  • Ja està oberta la inscripció al curs intensiu de preparació per a l’examen C2 (superior) de català de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià

AlumniSAUJI impartirà del 14 de setembre al 4 de novembre de 2021 un curs intensiu de català per a la preparació al nivell C2 (superior) de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV).

El curs té una durada de 50 hores agrupades en classes presencials de 18 a 20 hores en setmanes alternes amb dos o tres sessions fins el dia 4 de novembre, dos dies abans de l’examen de certificació de la JQCV, moment fins el qual el professorat podrà esclarir tots els dubtes.

Les classes seran presencials i es complementen amb materials, fòrums de dubtes i altres eines de suport disponibles en l’aula virtual.

Tot i que el curs està indicat perquè l’alumnat es prepare per realitzar les proves d’acreditació de la citada JQCV, també pot servir per a altres certificacions, com la de les universitats públiques valencianes que convoca la Comissió Interuniversitària d’Estandardització de l’Avaluació dels Coneixements de Valencià (CIEACOVA), que també està homologada per la JQCV i on, a més a més, els membres AlumniSAUJI Premium tenen un descompte en la inscripció.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com d’ aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

Pujar