26 de novembre de 2020 26/11/20

AlumniSAUJI impartirà un taller en línia per a ajudar els mestres amb la tutorització i la docència virtual

  El programa d’antic alumnat de la Universitat Jaume I, AlumniSAUJI, ha organitzat els dies 9 i 16 de juny de març a les 18 hores, a través de la plataforma Google Meet, el taller en línia «Acció tutorial: Recursos per una docència virtual», per a guiar els docents en l’adaptació a una docència més participativa i innovadora. 

  La digitalització de les aules és un desafiament que gradualment s'ha anat introduint en les classes, però que en els temps actuals s'ha convertit una eina bàsica per a continuar amb la tasca docent. Al taller la docent Ana del Fresno tractarà aspectes com ara el Pla Mulan, les activitats, recursos i eines disponibles a la xarxa i com afronten els centres les directrius per a la programació del curs 2020-2021.

  Ana del Fresno és antiga alumna del grau en Mestre/a de l’UJI i treballa actualment al CAES Ausiàs March de La Vall d’Uixó. Ha estat proposada com a millor mestra en els premis atorgats per la Fundación Educa ABanca, on en 2018 va obtenir la 4a posició a nivell nacional pel seu treball en la  direcció d’una classe d’educació infantil.

  La inscripció al taller és gratuïta i ja està oberta per als membres AlumniSAUJI Premium i l’estudiantat de grau, principalment a professorat en actiu d'infantil i primària.

  El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

  Pujar