1 d’octubre de 2020 1/10/20

Alejandra i Andrea van brillar amb llum pròpia en la presentació de la Gaiata 6

Alejandra i Andrea van brillar amb llum pròpia en la presentació de la Gaiata 6 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Castellón - Magdalena 2017 - Gaiata 6 - Presentación
  Castellón - Magdalena 2017 - Gaiata 6 - Presentación
  MÉS FOTOS
  Alejandra i Andrea van brillar amb llum pròpia en la presentació de la Gaiata 6 - (foto 2)
  Alejandra i Andrea van brillar amb llum pròpia en la presentació de la Gaiata 6 - (foto 3)
  Alejandra i Andrea van brillar amb llum pròpia en la presentació de la Gaiata 6 - (foto 4)
  Alejandra i Andrea van brillar amb llum pròpia en la presentació de la Gaiata 6 - (foto 5)

  El cicle de presentacions segueix a Castelló i ho va fer la nit de dissabte novament amb el Palau de la Festa engalanat, aquesta vegada, per a la acollir la gran nit de la Gaiata 6 "Farola-Ravalet".

  L'acte va estar ambientat en la història del mag d'Oz, a la segona part concretament, en la que, a falta de Dorothy, van ser els propis membres de la gaiata qui es van introduir en el famós conte.

  Després dels portaestendards, Pedro Cumba i Samuel Bau, va donar inici un esdeveniment en el que, en primer lloc van acudir a l'escenari les integrants de la cort infantil, les xiquetes Paula Abona, Amanda Marmaneu, Mar Canseco, Iris Ruiz, Desireé Gavara, Pilar Gimeno , Daniella Gimeno, Emma Vilar, Natalia Espasa i Noelia Hernández acompanyades per Sergio Tirado, Patrick Ion, Ruben Ibáñez, Nicolás Cabell, Manel Canseco i Nikolás Galera.

  Poc després els va tocar el reconeixement a les Dames Camila Castelluchio, Sonia Cabello i Paula Garcilópez acompanyades per Cristóbal García, Mario Tàrrega i Jaume Querol.

  Amb els aplaudiments del públic va ser rebuda la Madrina Infantil Alejandra Gallén Montañés, que va estar acompanyada pel president infantil Juan Cabello Pérez.

  I novament amb el públic dret i entre aplaudiments va ser presentada la Madrina 2017, la senyoreta Andrea Piqueras Manase, escortada pel president del col·lectiu fester, Esteban Gual Ibáñez.

  També hi va haver moment per homenatjar Claudia Beltrán i Rocío Querol, madrines de Farola - Ravalet durant 2016, que es van acomiadar amb molta emoció del seu any com a màximes representants.

  Després de finalitzar l'acte tots els assistents van gaudir de la nit amb la celebració al mateix Palau de la Festa.

  Festes de la Magdalena 2017

  Festes de la Magdalena 2017Entrar en el especial
  Pujar