1 de desembre de 2020 1/12/20
Trovam - Fira Valenciana de la Música

Pau Alabajos i Feliu Ventura actuen a Castelló en el marc del circuit Sonora de l’Institut Valencià de Cultura

Pau Alabajos i Feliu Ventura actuen a Castelló en el marc del circuit Sonora de l’Institut Valencià de Cultura - (foto 1)
  • Dos nous concerts del circuit, emmarcats en la programació del Trovam, la Fira Valenciana de la Música, tindran lloc el cap de setmana a Castelló

  • Pau Alabajos oferirà un concert molt especial amb la Banda Municipal de Castelló el divendres 8 de novembre al Teatre Principal

  • Feliu Ventura presentarà el seu nou disc, ‘Convocatòria’, amb un concert el dissabte dia 9 al Teatre Principal

MÉS FOTOS
Pau Alabajos i Feliu Ventura actuen a Castelló en el marc del circuit Sonora de l’Institut Valencià de Cultura - (foto 2)

L’Institut Valencià de Cultura oferirà el pròxim cap de setmana a Castelló dos nous concerts de Sonora, el circuit de la música valenciana, que en aquest cas s’emmarquen també dins de la programació del Trovam, la Fira Valenciana de la Música, que té lloc a la capital de la Plana del 7 al 9 de novembre.

El cantautor de Torrent Pau Alabajos oferirà un concert molt especial amb la Banda Municipal de Castelló el divendres 8 de novembre a les 20.00 hores al Teatre Principal de Castelló. L’endemà, el dissabte 9 de novembre, el xativí Feliu Ventura presentarà el seu nou treball discogràfic, ‘Convocatòria’, també al Teatre Principal a les 20.00 hores, en una sessió doble que també inclourà l’actuació de Mara Aranda.

Un circuit per a dinamitzar la música valenciana

El circuit musical Sonora té la voluntat de crear una plataforma estable perquè els intèrprets valencians puguen mostrar el seu treball arreu del territori. D’aquesta manera, l’IVC pretén desestacionalitzar la temporada de concerts més enllà dels mesos d’estiu i fomentar la professionalització del sector musical propi.

Sonora va arrancar el mes de maig passat a Vilafranca amb la presència d’Els Jóvens i es va reprendre el 19 d’octubre amb els concerts de Novembre Elèctric, Pavvla i Fru Katinka. Després de les actuacions de Feliu Ventura i Pau Alabajos, el circuit tindrà dotze cites més i 21 artistes fins al febrer de 2020.

El calendari complet del circuit pot consultar-se en el web https://circuitsonora.com

Pujar