28 de novembre de 2020 28/11/20

Adona't obre al públic l'exposició '+Il·luminades. Il·lustrant la història del feminisme'

Adona't obre al públic l'exposició '+Il·luminades. Il·lustrant la història del feminisme' - (foto 1)
  • La mostra recull peces artístiques que homenatgen 12 dones conegudes per la seua lluita feminista

La regidora de Cultura i Feminismes de l'Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha participat en la inauguració de l'exposició '+Il·luminades. Il·lustrant la història del feminisme', al Museu de Belles Arts de Castelló. Una mostra amb què l'Associació Adona't conclou el cicle '+il·luminades', centrat aquest any en la història del feminisme.

L’entitat ha seleccionat una sèrie de frases breus de dones conegudes per la seua lluita en favor de la igualtat que han estat interpretades per 12 il·lustradores de les comarques de Castelló amb el seu segell personal. “Aquests imatges són una mostra de talent, creativitat i imaginació amb accent femení i de la nostra terra”, ha manifestat Ruiz durant la visita a la mostra.

Les il·lustracions són a càrrec de Vane Julian, Irene Pérez, Laura Pérez, Sofia Pérez Palmieri, Silvia Rojas, Rocío Álvarez, Joana Bruna, Reyes Carceller Alicart, Àngela Moya López, Isabel Asensio, Mònica González i Lídia Oliver. L'exposició es podrà visitar fins al 5 d'abril. L'acte inaugural ha comptat amb la música de la rapera valenciana Tesa, qui ha presentat els temes del seu nou disc 'Sóc Rural'.

Pujar