elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.000 mascotes busquen una família en la V Festival de l'Adopció de Castelló

Més de 1.000 mascotes busquen una família en la V Festival de l'Adopció de Castelló
  • Garcia acompanya les 15 protectores que participen en un esdeveniment que combina solidaritat i activitats familiars

MÉS FOTOS
Més de 1.000 mascotes busquen una família en la V Festival de l'Adopció de Castelló - (foto 2)
Més de 1.000 mascotes busquen una família en la V Festival de l'Adopció de Castelló - (foto 3)

El regidor de Benestar Animal de Castelló, Ignasi Garcia, ha visitat aquesta vesprada la V Festival de l'Adopció impulsada per Huellas Callejeras. La protectora organitzadora serà una de les 15 entitats vinculades a la cura dels animals que participaran en la fira aquest cap de setmana i que ompliran d'activitats el passeig Ribalta i La Pèrgola.

Més d'un miler de gossos, gats i altres mascotes busquen una família adoptiva que puga “proporcionar-los les cures necessàries i una llar en el qual sentir-se un més”, com destaquen des de de l'organització. És per això que la ciutadania interessada a acollir a un d'aquests animals pot acostarà a conèixer-los durant les desfilades programades per al matí i la vesprada de dissabte i de diumenge.

“El treball que realitzeu les protectores és admirable i gràcies al gran esforç de les voluntàries i els voluntaris i a la col·laboració de les institucions aconseguirem que totes aquestes mascotes tornen a sentir-se acollides en una família”, ha assegurat en regidor de Benestar Animal. Garcia ha recordat que 155 animals han sigut adoptats en aquest 2019 a través dels serveis municipals, una labor “que el treball de les protectores facilita i multiplica”.

L’edil ha traslladat també a les entitats el reconeixement del Col·legi Oficial de Veterinaris de Castelló al projecte Captura, Esterilització i Retorn (CER) de colònies felines, a través del qual el consistori i les protectores controlen una desena de nuclis.

El V Festival de l'Adopció oferirà també exhibicions de la Unitat Canina de Rescat de Castelló, xerrades de persones expertes i menjars i esmorzars solidaris. A més, els assistents podran inscriure a les seues mascotes en el concurs de gossos urbans, el qual designarà els cans més simpàtics, divertits i singulars de la ciutat.

Al costat d'aquesta activitat, l'organització ha convocat el JOC Fest, una fira infantil amb tallers, cercaviles, zones de jocs, concerts i actuacions de balls, a més d'espectacles de màgia i conta contes. Totes les propostes del JOC Fest seran gratuïtes, es desenvoluparan a l'interior de la Pèrgola i ompliran les jornades del dissabte i del diumenge des de les 10.00 a les 20.30 hores.

Pujar