Castellano

L'Ajuntament de Castalla torna a posar en marxa l'Agència de Desenvolupament Local (ADL)

L'Ajuntament de Castalla torna a posar en marxa l'Agència de Desenvolupament Local (ADL)
  • La nova oficina de l'ADL es trasllada a l'edifici antic del Consistori, per atendre els veïns del municipi

L'Ajuntament de Castalla torna a posar en marxa l'Oficina de Desenvolupament Local (ADL) després d'estar inactiva durant alguns mesos. L'oficina de l'ADL estava situada a l'avinguda Constitució nº 68, junt amb l'oficina del Suma. Ara, amb la nova ubicació, podrà trobar-se a l'edifici de l'antic Ajuntament, al Carrer Major nº 1, al costat del Registre municipal.

La Regidora d'Ocupació i primera Tinent d'Alcalde, Gema Sánchez, ha explicat que “l'equip de govern ha decidit traslladar l'Agència de Desenvolupament Local al consistori, on s’hauran de dirigir totes les persones interessades en realitzar tot tipus de tràmits”.

La missió fonamental de l'ADL és dinamitzar l'activitat econòmica del municipi a través de l'impuls competitiu del teixit empresarial, el foment de l'esperit emprenedor i la millora de l'ocupabilitat. Els pilars bàsics de l'ADL per realitzar aquesta tasca són l'ocupació, els emprenedors, la indústria, el comerç i els nous projectes.

Les persones interessades en posar-se en contacte amb l’ADL ho poden fer a través dels mateixos números de telèfon, 687 79 80 33 i 687 79 79 49. També es pot contactar amb l’agència a través del correu adl@castalla.org.

Així mateix, les oficines estaran obertes de 8:00 a 15:00 hores de dilluns a divendres. “Volem potenciar i continuar amb la tasca que realitza el departamento de desenvolupament local al municipi, perquè és fonamental per als nostres emprenedors, amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat económica local i potenciar el nostre teixit empresarial”, ha assegurat Sánchez.

Pujar