22 de gener de 2021 22/1/21

Renovació a l'executiva del Bloc de Carcaixent

Renovació a l'executiva del Bloc de Carcaixent - (foto 1)
  • La nova executiva és un grup jove i amb experiència i es marca com a objectiu consolidar el projecte del Bloc i de Compromís en el govern de Carcaixent

MÉS FOTOS
Renovació a l'executiva del Bloc de Carcaixent - (foto 2)

La militància del Bloc a Carcaixent ha celebrat este cap de setmana el seu 7é Congrés, en què s’ha triat, per unanimitat, la nova executiva local. A partir d’ara, l’encapçalarà Pau Àlvarez, en substitució de Rosa Nicolau, que ha ocupat la secretaria local durant quatre anys.

Es renova així el quadre directiu del Bloc en què, a més de Pau Àlvarez, estaran: Salvador Albert (secretari d’Organització i Finances), Rubén Guillot (secretari de Comunicació), Amparo Puig (secretària de Serveis Municipals), Xus Olaso (secretària d’Acció Electoral i Implantació, Ivan Furió (representant de Joves-PV) i Elisa Landete com a vocal representant de Dones.

Pau Àlvarez assumeix amb il·lusió el repte de coordinar el Bloc en estos moments: “al Bloc de Carcaixent hem fet molta faena els darrers anys i ara continuarem amb eixa línia de treball. Cal consolidar el projecte Compromís a l’Ajuntament Carcaixent, per a seguir sent una eina útil per a la ciutadania. Hem de convertir-nos en un dels pilars fonamentals de suport a l’equip de govern i garantir la circulació d’informació entre el carrer i l’Ajuntament i entre l’Ajuntament i el carrer. Tenim un equip preparat dins i fora de l’ajuntament. I tenim il·lusió per a afrontar eixos reptes i garantir la renovació del col·lectiu en un futur pròxim”, manifestà el nou secretari local.

El Congrés Local també ha ratificat l’últim informe de gestió de la secretària local. Rosa Nicolau es mostrà molt satisfeta amb la faena feta per tota la gent que forma la família del Bloc i de Compromís. I va agrair la confiança dipositada en la seua persona per encapçalar el Bloc estos últims quatre anys.

Segons Rosa Nicolau: “hem passat de ser el principal grup de l’oposició, amb sis regidors en les eleccions de 2011, a governar Carcaixent amb la minoria de deu regidors. Després de tants anys de govern de Lola Botella i el PP, i tants anys en l’oposició, el poble va entendre que l’única alternativa era Compromís. Va confiar amb nosaltres i així ho va demostrar a les urnes el maig de 2015. Desitge molta sort al nou equip, persones que han demostrat la seua valua i una capacitat sorprenent de treball en múltiples ocasions”.

Pau Àlvarez López (Carcaixent, 1980) és dissenyador gràfic. Casat i amb una filla. Implicat en diferents col·lectius, primer juvenils i ara culturals, de Carcaixent des de molt jove. És militant del col·lectiu del Bloc de Carcaixent des de l’any 2007.

Pujar