6 de juliol de 2020 6/7/20

Nova versió de l’aplicació per a mòbil de l’Ajuntament de Carcaixent

Nova versió de l’aplicació per a mòbil de l’Ajuntament de Carcaixent - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Nova versió de l’aplicació per a mòbil de l’Ajuntament de Carcaixent - (foto 2)

  Ja està disponible en les plataformes de descàrrega IOS i Android la versió actualitzada de l’aplicació per a dispositius mòbils de l'Ajuntament de Carcaixent. Carcaixent ha sigut un dels primers municipis de la província de València on s'ha implantat la millora de l’app que, al igual que la web municipal, està integrada dins del projecte «Portales Municipales» de la Diputació de València i ha estat desenvolupada per l’empresa Digital Value.

  La nova APP inclou millores relatives a la velocitat i la fiabilitat, i s'han afegit noves funcionalitats. Una de les novetats més importants és la incorporació de recursos turístics i rutes. La nova versió ofereix serveis de geolocalització al mapa i guia a llocs singulars; així com un directori amb informació de serveis, punts d'interès turístic-cultural i una guia dels comerços i restauració del municipi. Per al cas concret de Carcaixent, donada la proximitat de la Fira Modernista, s’ha actualitzat amb informació d’interès relativa a este esdeveniment que tindrà lloc el proper cap de setmana.

  Ivan Martí, regidor de Modernització, ha explicat que l’objectiu d’introduir esta millora és per a que no solament els veïns i veïnes puguen beneficiar-se d’esta eina, sinó que els visitants disposen de la informació necessària per conèixer tots els recursos turístics de Carcaixent i aconseguir que gaudeixquen d'una experiència satisfactòria durant la seua estada en la localitat. El nou contingut conté fotografies, locucions informatives dels recursos turístics audioguia, i altres dades d'interès com, per exemple, els restaurants que tenen oferta gastronòmica especial durant la Fira Modernista.

  Altra de les millores intriduïdes és la possibilitat de consultar tota la informació d'Organització i Transparència d’una manera àgil i ràpida sense necessitat d’accedir al portal de Transparència. La nova APP ofereix també la possibilitat de personalitzar i filtrar els avisos o notificacions que envia l'ajuntament per preferències. L'usuari pot decidir quin tipus de missatges vol rebre: Medi Ambient, Ocupació, Serveis Socials Cultura i Educació o Joventut i Esports amb el, quals, segons el regidor, s'amplien les possibilitats de comunicació amb els veïns i veïnes.

  Ivan Martí, ha remarcat que esta versió està pensada clarament per al ciutadà «millora la seua experiència d’ús, però sobretot li possibilita l’accés a continguts que són totalment del seu interès i que li poden resultar de molta utilitat en el seu dia a dia». A més, Ivan Martí ha recordat que la aplicació permet l’enviament d’incidències en la via pública, les quals ara poden seleccionar categoria facilitant-se així la gestió posterior de les mateixes.

  En estos moments, la APP de l’Ajuntament de Carcaixent està descarregada en 1409 dipositius Android i 402 IOS, detectant-se major volum de descàrregues durant els episodis de pluges del passat mes de desembre. 

  Pujar