elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Localitzen en un pou a Carcaixent restes humanes que podrien pertànyer a la desapareguda Wafaa Sebbah

Localitzen en un pou a Carcaixent restes humanes que podrien pertànyer a la desapareguda Wafaa Sebbah
  • La veïna de La Pobla Llarga va desaparèixer en 2019 i ha sigut trobada en una propietat de la família del detingut

En el marc de les investigacions que es vénen practicant per a l'esclariment de la desaparició de la jove Wafaa Sebbah, s'acaba de dur a terme una primera inspecció visual en un pou d'una finca, situada en la localitat de Carcaixent, que, en el moment dels fets, va ser propietat de la família de la persona detinguda per la seua presumpta implicació en aquesta desaparició.

Cal recordar que Wafaa Sebbah, veïna de La Pobla Llarga, va desaparèixer en 2019
L'operatiu de cerca del cadàver de Wafaa es va iniciar aquest matí en una finca de l'avi de David S., el jove arrestat com a presumpte autor del crim. Un grup nombrós d'agents de la Comandància de València i la Unitat Central Operativa (UCO) han inspeccionant el terreny amb un georradar i gossos ensinistrats en la detecció de restes cadavèriques.

Després de realitzar aquesta inspecció, han aparegut el que podrien ser restes humanes. S'ha donat avís a l'autoritat judicial per a procedir ja en presència de la mateixa i en les pròximes hores, a extraure del citat pou les possibles restes humanes, així com tots aquells elements que puguen aparèixer i es consideren d'interès per a la investigació.

Pujar