22 de novembre de 2019 22/11/19

L'Ajuntament de Carcaixent pregunta sobre la qualitat de l'aigua

  L'Ajuntament de Carcaixent, en col·laboració amb Aguas de Valencia, ha llançat una enquesta per a preguntar als veïns i veïnes sobre la qualitat de l'aigua potable a la localitat. L'objectiu és analitzar l'ús de l'aigua de l'aixeta per a valorar quins aspectes del servei podrien millorar-se per part d'Aguas de Valencia, l'empresa encarregada de prestar el servei a Carcaixent.

  En el qüestionari, que es pot respondre de manera ràpida i senzilla, es plantegen una sèrie de preguntes sobre si es beu habitualment aigua de l'aixeta, si es disposa d'algun sistema de tractament de l'aigua en el domicili, quins aspectes es podrien millorar de l'aigua o, en el cas que no se'n consumisca, sobre els motius que han portat a prendre esta decisió. L'enquesta estarà accessible en la web i en l'APP municipal (disponible en l'APP Store) fins al dilluns 3 d'abril i també podrà realitzar-se personalment en les instal·lacions d'Aguas de Valencia, en el carrer Ramón y Cajal, 66.

  Tant des de l'Ajuntament de Carcaixent com des de Aguas de Valencia es vol fomentar l'ús de l'aigua de l'aixeta ja que no hi ha cap motiu que impedisca el seu consum. Desprès de molts anys amb nivells massa alts de nitrats i algun episodi de contaminació amb pesticides, en este moment l'aigua subministrada és d'una qualitat òptima. Així, des del mes de juny estan disponibles en l'apartat "Serveis municipals generals" de la pàgina web les analítiques de l'aigua de Carcaixent per a tot aquell que vullga consultar-les.

  ocultar
  L'Ajuntament de Carcaixent pregunta sobre la qualitat de l'aigua
  Pujar