12 de juliol de 2020 12/7/20

La Fira Modernista de Carcaixent present a FITUR

La Fira Modernista de Carcaixent present a FITUR - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Fira Modernista de Carcaixent present a FITUR - (foto 2)

  La regidora de Turisme, Paula Lozano, i el tècnic responsable de l'àrea han estat este matí a la Fira Internacional de Turisme, FITUR, on han presentat el cartell i el vídeo promocional de la segona edició de la Fira Modernista. El 9, 10 i 11 de juny, Carcaixent tornarà a acollir este esdeveniment únic en tota la Comunitat Valenciana després de l'èxit aconseguit en 2016, en què més de 20.000 persones es van apropar a la localitat a gaudir de la completa oferta cultural, gastronòmica i d'oci que hi havia programada.

  En la presentació, s'ha mostrat en imatges al públic assistent en què va consistir la passada Fira Modernista i s'han explicat les línies bàsiques en què ja s'està treballant per al 2017. «Per a esta segona edició –ha explicat la regidora- comptarem amb un esquema d'activitats molt semblant al que hem detallat respecte de l'any anterior. Lògicament els tallers, els concerts, les exposicions, seran diferents, encara que sempre lligades al modernisme a Carcaixent, que n'és el fil conductor. També, es mantindran aquelles activitats que van tindre molt bona acollida per part dels assistents, com ara les visites als horts, les rutes urbanes o les recreacions històriques».

  En la presentació, s'ha projectat un vídeo promocional de la Fira Modernista que recull alguns dels moments i activitats més destacades de la primera edició. A més, s'ha presentat també el cartell, que està basat en un cartell anunciador de principi de segle de l'empresa carcaixentina Sucs Pau Journet, dedicada a la fabricació de sucs i essències de taronja. El cartell original és obra del pintor valencià Josep Segrelles, i d'esta forma s'ha volgut continuar la línia oberta en la primera edició i mantindre, així, el protagonisme de la taronja. Segons ha avançat la regidora, tant el vídeo com el cartell es presentaran en un acte públic a Carcaixent en les pròximes setmanes.

  Paula Lozano ha explicat que, per part de l'Ajuntament de Carcaixent, s'afronta esta segona edició «amb molta il·lusió i moltes ganes», i ha aprofitat per a fer una crida a tots els veïns i veïnes a participar per a continuar fent seua esta iniciativa. «Sense dubte, una de les claus de l'èxit de la primera edició va ser la implicació dels col·lectius i associacions i del teixit comercial de Carcaixent en la Fira, així com dels més de 200 voluntaris que van atendre els visitants. Entre tots hem de continuar sumant forces i demostrar el que som capaços de fer a tot el món que vinga a visitar la nostra ciutat».

  Pujar