2 de desembre de 2020 2/12/20

Este cap de setmana torna el microteatre a Carcaixent

Este cap de setmana torna el microteatre a Carcaixent - (foto 1)
  • Seran 3 microespectacles de 15-20 minuts de durada que es representaran a l’Hort de Carreres

A partir de hui estan disponibles a la venda les entrades per la sessió de microteatre que tindrà lloc este dissabte 10 de setembre a l’Hort de Carreres. Este format és una nova tendència que permet a l'espectador gaudir d'una experiència teatral intensa en unes condicions diferents de les que es donen en els teatres tradicionals. Concretament s’interpretaran 3 microespectacles: “Veraneantes”, “És precís” i “Tant de bo”, en dos sessions, a les 19:00 i 23:00 hores.

Les històries tindran una durada entre 15 i 20 minuts i es representaran en un espai com és l’Hort de Carreres, que no té un ús teatral i que, per tant, no compta amb una separació entre actors i espectadors. Açò possibilitarà que el públic quede a pocs metres dels actors, fet que, en ocasions, permet la seua integració directa en l’obra.

La regidora de Cultura, Lourdes Castelló, ha volgut repetir esta experiència teatral en vista de la bona acollida que va tindre l’any passat, “creiem que cal proposar al públic alternatives culturals perquè coneguen totes les possibilitats que ofereixen les arts escèniques. A més, s’ha d’estendre la cultura a tots els barris de Carcaixent i l’Hort de Carreres és un espai emblemàtic i idoni per a una experiència tan interessant com és el microteatre”.

Lourdes Castelló també ha volgut fer referència a la programació de la 32 edició de la Mostra de Teatre a Carcaixent que es va fer pública la setmana passada, “Carcaixent ha sigut i ha de ser un referent teatral i enguany, gràcies a una subvenció de la Diputació de València, hem augmentat la qualitat i el nombre d’espectacles per a convertir la mostra en un dels esdeveniments culturals de la temporada”. Així, del 21 al 30 d’octubre hi ha programats 3 espectacles infantils i 4 per a adults amb títols de primera línia, com ara “El sopar dels idiotes” o “A España no la va a conocer ni la madre que la parió”, este últim estrenat la setmana passada amb gran èxit de crítica.

Les localitats per al microteatre estaran a la venda des de hui, 5 de setembre, fins al divendres 9 en l’Àrea de Cultura i en Instant Ticket; també podran adquirir-se a l’Hort de Carreres una hora abans del començament de cada sessió. El preu són 8€ i 6€ amb Carnet Jove. Per a esta programació no són vàlids els Carnets Teatrals. Quant a la mostra, les entrades estaran disponibles a la venda a partir del 17 d’octubre.

Pujar