6 de juny de 2020 6/6/20

Les Escoles Esportives Municipals amplien la seua oferta per a joves

Les Escoles Esportives Municipals amplien la seua oferta per a joves - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les Escoles Esportives Municipals amplien la seua oferta per a joves - (foto 2)

  Per al curs 2016-2017, les Escoles Esportives Municipals han ampliat l’oferta per a joves de 14 a 16 anys amb 5 disciplines que possibilitaran continuar la seua formació esportiva específica. Concretament s’oferiran esports de raqueta (pàdel, bàdminton i tenis), balls (modern i de saló), patinatge i hoquei patins, pilota valenciana i atletisme. La inscripció es realitzarà del 19 al 23 de setembre, de 12 a 14 hores en el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Carcaixent.

  Pel que fa a les Escoles Esportives tradicionals, es continua l’oferta del curs passat amb 20 activitats entre les quals s’han mantingut les modalitats d’handbol, hoquei patins, hoquei sala, patinatge en línia, pilota valenciana, pàdel, voleibol i triatló, introduïdes el curs passat i que han comptat amb una gran acceptació per part de les xiquetes i xiquets. Totes les disciplines esportives s’impartiran d’octubre a maig per part de monitors titulats, llicenciats i graduats en Educació Física, diplomats, personal qualificat i entrenadors de nivell superior.

  L’objectiu de les Escoles Esportives Municipals, segons ha explicat el regidor d’Esports, Vicent Albelda, és oferir activitats físiques i esportives en línia amb una concepció d’esport educatiu, participatiu i integrador que potencie hàbits de vida saludables. Així, en paraules de Vicent Albelda, “es tracta d’oferir una concepció de l’esport que siga formador en valors com ara l’esforç, el treball en equip, la disciplina o la superació de dificultats; per això, considerem fonamental que tots els beneficis que es deriven de formar part de les Escoles Esportives s’amplien a una edat en què les xiquetes i xiquets comencen a adquirir la seua personalitat de de cara a l’etapa adulta”.

  El procediment per a poder participar en les Escoles s’ha iniciat hui amb la recollida de cita per a la inscripció al Pavelló Municipal; després, s’haurà de formalitzar entre el 14 i el 16 de setembre al Departament Municipal d’Esports. Pel que fa als preus, la inscripció són 88€ en una primera modalitat, amb un descompte del 50% si es vol matricular en un segon esport. A banda, hi ha contemplats descomptes per a la inscripció de germans i membres de família nombrosa o monoparental. Els interessats podran trobar més informació al tríptic informatiu depositat en el Departament d'Esports, als respectius centres educatius i comerços locals o a la pàgina web de l’Ajuntament de Carcaixent.

  Pujar