5 d’agost de 2020 5/8/20

La Crida enceta les festes falleres a Carcaixent

La Crida enceta les festes falleres a Carcaixent - (foto 1)

    Este cap de setmana Carcaixent donarà el tret d'eixida a les Falles de 2017 amb l'acte de la Crida. A partir de les 19:00 hores del dissabte, Andrea Lluesma i l'alcalde de Carcaixent, Paco Salom, faran la seua crida a la festa des del balcó del Palau de la Marquesa donant així per encetades les festes falleres. L'acte es podrà seguir per streaming a través de les xarxes socials municipals.

    Després dels parlaments, el President de Junta Local Fallera, donarà lectura de l'acta dels premis dels Ninots Indultats 2017. En finalitzar l'acte, i en passacarrer, totes les comissions falleres desfilaran fins al centre comercial Ribera del Xúquer per a què les Falleres Majors i les seues Corts d'Honor, junt la Corporació Municipal, inauguren l'exposició del Ninot que es podrà visitar fins el 15 de març.

    El diumenge, a les 12 del migdia es dispararà la carcassa que donarà inici al XXXI Concurs de Paelles «Ricard» Falles 2017 i cap a les 14:00 hores passaran els membres del jurat a fer la degustació de les paelles que entren en concurs. Després de dinar, cap a les 16:30 hores, es donaran a conèixer els premis del Concurs de Paelles 2017. Els actes de falles continuaran el proper cap de setmana amb la Cavalcada del Ninot.

    Pujar