23 de maig de 2019 23/5/19

Cantó: “Els que venien a rescatar persones, han preferit salvar als seus"

Cantó: “Els que venien a rescatar persones, han preferit salvar als seus" - (foto 1)

“Els que venien a rescatar persones, han preferit salvar als seus a través de quiosquets públics pagats per tots els valencians”. Així s'ha pronunciat el candidat de Ciutadans (Cs) a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Toni Cantó, respecte a l'augment del 32 per cent de despesa en empreses públiques del Consell.

“No solament no han reduït aquest tipus d'entitats sinó que el Botànic encara ha creat dos més aquesta legislatura amb un cost de 75,8 milions d'euros, segons publiquen hui els mitjans de comunicació”, ha criticat Cantó, per a qui “tal quantitat de diners s'hauria d'haver destinat a solucionar els vertaders problemes dels valencians: creació d'ocupació de qualitat, reducció de llistes d'espera sanitàries o modernització del sistema educatiu i supressió dels barracons”. 

“El Govern de Ximo Puig i Mónica Oltra ha demostrat ser capaç de repetir els pitjors vicis del PP entorn de la corrupció, encara han de donar moltes explicacions sobre el suposat finançament irregular del PSPV i el Bloc, integrat en Compromís”, ha destacat el candidat de Cs després d'insistir que “el més flagrant és que no han millorat gens la qualitat de vida dels valencians en el més bàsic”.