3 de desembre de 2020 3/12/20

Els candidats a la Generalitat responen a elperiodic.com

Els candidats a la Generalitat responen a elperiodic.com - (foto 1)

  La cita amb les urnes aquesta cada vegada més a prop, és moment de reflexionar i decidir com dels cinc principals candidats a la presidència de la Generalitat Valenciana rebrà el nostre vot. Des de la redacció d'elperiodic.com hem realitzat entrevistes als candidats del PSPV, Compromís, Partit Popular, Ciutadans i Podem per a conéixer els secrets dels seus programes i els seus plans per a la Comunitat si aconsegueixen formar govern després del 28A. Us convidem a rellegir les entrevistes als candidats

  ENTREVISTA - Ximo Puig: "Els valencians no volen tornar a aqueix passat del qual vam haver d'eixir fugint"

  El líder socialista valencià realitza balanç d'aquests quatre anys al capdavant de la Generalitat, parla de la seua discutida decisió d'avançar els comicis, dels possibles pactes que baralla, o de la polèmica lingüística entre el valencià i el castellà en la Comunitat.

  ENTREVISTA - Isabel Bonig: “Aportem l'aval de la gestió del passat”

  Bonig es presenta per primera vegada com a candidata a la presidència de la Generalitat i assegura que el gran aval del partit és la gestió del passat. Compta amb el suport de Pablo Casado, qui coneix els problemes dels valencians molt de prop ja que la seua dona és il·licitana, recorda Isabel Bonig, com el problema del finançament, una de les prioritats de la candidata del PPCV.

  ENTREVISTA - Rubén Martínez Dalmau: “Volem que el PSPV siga responsable i done suport a un govern amb Podemos a València”

  Es presenta a les pròximes eleccions autonòmiques de la mà amb Esquerra Unida del País València, una unió que considera beneficiarà al vot d'esquerres en la Comunitat en una cita amb les urnes que considera “decisives”. Rubén Martínez Dalmau lidera el projecte d'Unides Podemos i aspira a formar part del pròxim govern del Botànic.

  ENTREVISTA - Mónica Oltra: “Hem fet molt tenint en compte el que ens trobem, encara que encara queda camí per recórrer.”

  Mónica Oltra es presenta a unes noves eleccions autonòmiques amb la certesa que els valencians continuaran donant suport a el canvi del govern del Botànic. La líder de Compromís es mostra satisfeta amb el treball realitzat, encara que considera que àdhuc queden moltes per fer i espera poder fer després del 28A

  ENTREVISTA: Toni Cantó (Cs): “Hi ha col·legis en la Comunitat Valenciana on no es dóna ni una hora de castellà”

  Després de huit anys a Madrid, Cantó està disposat a ser el pròxim president de la Generalitat. Hem parlat amb el candidat de Ciutadans al Consell sobre les propostes del seu partit en la Comunitat, els quatre anys de Govern del Botànic, el conflicte lingüístic, o la televisió pública valenciana.

   

  Pujar