Castellano

La campanya de Nadal generarà a la Comunitat Valenciana més llocs de treball que abans de la pandèmia

La campanya de Nadal generarà a la Comunitat Valenciana més llocs de treball que abans de la pandèmia
  • Segons un estudi de Randstad, la demanda suposarà més de 51.800 contractes a València, Alacant i Castelló

Randstad, l'empresa de recursos humans número 1 a Espanya i al món, ha publicat les seues previsions de contractació de cara a aquesta campanya nadalenca, considerant-la com el període entre el Black Friday i les Rebaixes de gener. Per dur a terme aquestes previsions, Randstad ha tingut en compte els sectors de comerç, hostaleria i logística i transport.

Randstad preveu que el Nadal generarà a la Comunitat Valenciana 51.800 contractacions, un volum que superarà en un 36,6% els contractes registrats el 2020 (37.922) i un 5,5% respecte a les firmes realitzades durant l'any anterior a la pandèmia (49.089).

La comunitat és la quarta amb una pujada més gran del país, un increment 7,3 punts percentuals superior a la mitjana nacional (una caiguda del -1,8) i el seu volum de contractació suposarà l'11,9% del total d'Espanya.

A nivell provincial, València registrarà el volum més gran de contractes en aquesta temporada festiva, amb una previsió de 30.700 signatures, mentre que a Alacant tindran lloc 15.600 ia Castelló, 5.500. Quant a la variació amb la campanya del 2019, només València registrarà una pujada del 12,6%. D'altra banda, Alacant i Castelló patiran un descens en el volum de contractes en comparació de l'any d'abans de la pandèmia del 3,4% i el 2,9% respectivament.

Pujar