Castellano

Detingut a Calp per agredir sexualment a una jove de 19 anys

Detingut a Calp per agredir sexualment a una jove de 19 anys
  MÉS FOTOS
  Detingut a Calp per agredir sexualment a una jove de 19 anys - (foto 2)

  La Guàrdia Civil ha detingut a Calp a un home de nacionalitat espanyola, de 27 anys d'edat, com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual i un altre de robatori amb violència d'un telèfon mòbil, comés dilluns passat. Agents de l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil de Calp han sigut els encarregats d'investigar un suposat delicte d'agressió sexual i posterior robatori d'un telèfon mòbil, a una jove d'aqueixa localitat.

  Els fets es van produir el passat dia 22 d'abril, dilluns de pasqua, quan una xica que caminava per una avinguda va notar com un home la seguia. De sobte, l'individu es va abalançar sobre ella, la va agafar amb força pel coll i la va llançar contra la paret mentre la grapejava. La jove, de tan sols 19 anys, va començar a cridar per a demanar ajuda, al mateix temps que intentava telefonar a emergències amb el seu telèfon, però l'assaltant li va arrabassar el mòbil i va eixir fugint.

  Una altra dona que passava per la zona, va ser testimoni de com aquest individu corria i marxava en un vehicle. Malgrat la immediatesa amb la qual va ocórrer tot, la testimoni va poder aportar part de la matrícula del cotxe, la descripció física i vestimenta de l'home.

  La Guàrdia Civil, al costat de la Policia Local de Calp, després d'auxiliar a la víctima que es trobava sota un atac de pànic, es van coordinar en un dispositiu de cerca de l'agressor. Aqueix mateix dia, van localitzar un vehicle les plaques del qual de matrícula coincidien amb les dades facilitades per la testimoni, estacionat en un pàrquing de terra.

  Durant tota la setmana, els investigadors de la benemèrita han estat realitzant vigilàncies, indagacions i apostaders fins que han aconseguit localitzar i detindre al presumpte autor de l'agressió sexual i el robatori del mòbil.

  Este divendres, el detingut va ser posat a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs. Encara que el cas es dóna per tancat, els agents continuen realitzant gestions per si el detingut estiguera implicat en altres fets similars i no denunciats.

  Pujar